1 jan 2014

VASELINE | REVIEW SPRAY & GO BODY MOISTURISER

Het aanbrengen van bodylotion vind ik eigenlijk een "vervelend" klusje wat erbij hoort. Het gevoel nadien vind ik prettig, maar eigenlijk wil ik na het douchen het liefste onmiddellijk in mijn pyjama springen en in de zetel kruipen. Ik testte dan ook al meerdere time saving varianten op bodylotion uit. Denk maar aan bodylotion voor onder de douche, douchecrèmes verrijkt met bodylotion en mijn laatste nieuwe aanwinst is de Vaseline Spray & Go Body Moisturiser.


Het nieuwe concept van een bodylotion in spray vorm spreekt mij wel aan. Het werkt hygiënisch en snel. Je kan de flacon ook onderste boven houden zodat je zelfs de moeilijkste plekjes kan bereiken.
 
In totaal zijn er drie verschillende varianten verkrijgbaar. Zelf koos ik voor de Aloë Fresh spray. De geur zou ik omschrijven als een neutrale geur. Het ruikt fris, maar zeker niet overheersend. De dop is geen losse dop, maar een draaidop die je open kan draaien. Dit is handig, zeker als je deze bodylotion meeneemt bv op een weekendje weg, of in je sporttas. Zodra je de knop op "gesloten" zet, kan er eigenlijk niets misgaan.


Je sprayt jezelf in en vervolgens kan je de bodylotion open smeren. Lang hoef je niet te smeren aangezien de textuur licht en dun is. Er blijft geen vettig laagje na en je kan snel je kleren aantrekken. Ik merk dat ik vaker geneigd ben om na het douchen mezelf in te smeren sinds ik deze bodylotion in gebruik heb. Het is een fijne bodylotion, werkt voldoende hydraterend voor mijn normale huid. Al kan ik mij inbeelden dat de lichte textuur onvoldoende comfort geeft aan een droge, rode huid.


In principe wordt dit product in België niet verkocht, maar als je goed zoekt, zou je deze moeten terugvinden bij het Kruidvat.

Te koop bij het Kruidvat. Prijs per stuk 6.89 euro.

5 opmerkingen: