22 dec 2013

GIVENCHY | ONDULATIONS PRECIEUSES

Benieuwd naar een andere holiday collectie? Givenchy heeft net als Guerlain een prachtige collectie in de winkels weten te toveren. De Ondulations Précieuses is naar mijn mening een typische kerstcollectie. Goud, zwart, rood, sterretjes, luxe verpakkingen, dit is voor mij op en top kerst.
Het sterproduct uit de collectie is ongetwijfeld het oogschaduwpaletje Ondulations d'Or. Niet alleen de verpakking ziet er geweldig uit. Hoe schattig is dit doosje? Ook de inhoud trekt de aandacht. De oogschaduwkleuren zitten gepressed in de vorm van een ster waarbij je twee basis kleuren hebt: goud en zwart. Echter creëer je in no time tal van andere kleuren door het goud en het zwart te mengen met elkaar. Denk maar aan brons en olijfgroen. Je kan de kleuren ook nat aanbrengen voor een extra intens effect. Of onderling (zowel droog als nat) combineren voor een leuk effect en dimensie. De kleuren zijn goed gepigmenteerd. De zwarte kleur zou ik eerder omschrijven als een satijn finish, terwijl het goud glanzend is.



droog aangebracht zonder oogschaduwbasis
Een bekend product van Givenchy is hun Phenomen' Eyes mascara. Geen standaard borsteltje, maar wel een bolletje waarmee je als het ware je wimpers de hoogte induwt. Hierdoor krul je de wimpers samen met ze te verlengen. Deze Kerst geen klassiek zwart, maar wel in de limited edition versie Bronze Précieux. Deze heb ik nog even niet uitgetest, aangezien ik momenteel nog andere mascara's in gebruik heb.
Tot slot nog een finishing touch aan de nagels met Le Vernis Bronze Précieux. De collectie bevat niet alleen een kersenrode nagellak, maar ook een olijfkleurige lak. Iets wat in mindere mate het kerstgevoel oproept, maar desondanks wel feestelijk oogt. De kleur dekt goed in één laagje, maar is best lastig egaal aan te brengen. Het vraagt een beetje oefenwerk.

Uiteraard kan een feestelijk look niet ontbreken. Ik maakte gebruik van het Ondulations d'Or oogschaduwpalet. Gecombineerd met L'Oréal Lumi Magique foundation, Guerlain Crazy Terrcotta Bronzing Powder en Gosh Flower Power blush. En op de lippen Pupa lipgloss (review coming up).



Givenchy Ondulations Précieuses is exclusief te koop bij ICI Paris XL
Ondulations d'Or oogschaduwpalet - 56,00 euro
Le Vernis Bronze Précieux  - 21,00 euro
Phenomen' Eyes Bronze Précieux - 31 euro

8 opmerkingen:

  1. Wat een mooie producten zijn dat zeg, schitterend! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de oogschaduw echt mooi!!

    Doe je al mee met mijn derde win actie? Zo niet kijk dan snel even op mijn blog

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie look! Ik vind de kleurtjes erg mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat oogschaduwdoosje is echt prachtig hé!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ooooh die nagellak is mooi, heel apart. En die oogschaduw vind ik echt heel mooi, gewoon al om naar te kijken eigenlijk :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die mascara heb ik altijd al eens willen proberen!

    BeantwoordenVerwijderen