21 dec 2013

ELF | REVIEW HIGH DEFENITION LIFTING CONCEALER

Een ander E.L.F Cosmetics product dat ik de laatste weken dagelijks gebruik, is de High Defenition Lifting Concealer. Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe concealer, aangezien de Studio Sculpt van M.A.C mij persoonlijk niet zo goed bevalt voor onder de ogen. Ik besloot een goedkoper alternatief te zoeken. En deze vond ik bij E.L.F.
 
 
Een goede under eye concealer voor mij is een concealer die alle rode/blauwe verkleuringen onder mijn ogen camoufleert. Zodoende ik frisser voor de dag kan komen. Je kan uiteraard deze concealer ook gebruiken voor oneffenheden (puistjes, vlekjes, ...) te vervagen.
 
 
De verpakking is gemaakt van plastiek, maar ziet er naar mijn mening niet goedkoop uit. Het aanbrengen gaat gemakkelijk door de spons applicator. Hiermee stip ik het product aan onder mijn ogen om het vervolgens uit te werken met mijn vingertoppen of een kwast.
 
 
Het is best lastig om de juiste kleur online te kiezen. Aangezien ik voor het moment vrij licht van huid ben, koos ik voor de kleur light. Al moet ik toegeven dat de kleur toch donkerder is uitgevallen, dan dat ik gedacht had. Dus als je licht van huid bent, kies je best voor de kleur fair.  Voor mij valt de kleur light mee als ik deze kan combineren met een foundation. Maar als ik de kleur op mijn huid alleen gebruik, dan is de kleur net een tikkeltje te donker.
 
De textuur is net goed, je kan het product makkelijk verdelen en vervagen voor een natuurlijk effect. De dekking is goed en de concealer zorgt voor een matte finish. Zelf kies ik ervoor om mijn concealer af te poederen zodat deze de hele dag door goed blijft zitten. Ik ben aangenaam verrast door deze concealer.
 
Te koop via ELF website. Prijs per stuk 4 euro.
 

5 opmerkingen:

  1. Ik heb een andere van ELF, tone correcting concealer, ook erg tevreden van :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja door deze ben ik aangenaam verrast, een goedkoop alternatief voor duurdere merken. Leuk om te horen dat de andere concealer ook goed bevalt!

      Verwijderen
  2. Hij ziet er goed uit! Ik ben benieuwd of Fair voor mij licht genoeg zou zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had verwacht dat Light licht ging zijn, maar deze valt nog best donker uit, ik hoop ook dat Fair licht genoeg zal zijn voor lichte huidtypes. Want de concealer ansich is wel van goede kwaliteit.

      Verwijderen