22 sep 2013

LUSH | KERSTCOLLECTIE 2013

Lush presenteerde begin deze maand hun kerstcollectie. Net als voorgaande jaren stopt Lush heel wat werk in het uitdokteren van leuke producten. Heel wat magie en feeëriek hangt er in de lucht. Zullen we al even wegdromen naar deze gezellige Kerst tijd?
 
Wat mag je verwachten van de kerstcollectie 2013? Wederom een mix tussen producten en giftsets. De prijzen zijn uit elkaar lopend waardoor er voor ieders budget er wel iets tussen zit. Daarnaast heeft Lush dit jaar niet-biologisch afbreekbare glitters vervangen door sterretjes gemaakt van agar gelei. Ze trachten bewaarmiddelen uit al hun producten te halen, maar de nieuwe bodylotions van de kerstcollectie zijn volledig vrij van bewaarmiddelen. En een aantal geuren zijn verkrijgbaar in het vaste assortiment. Mocht je compleet verkocht zijn eraan, dan heb je misschien kans dat deze geur er het hele jaar door is.
 
De collectie is te uitgebreid om volledig te laten voorbij komen. Ik heb een selectie gemaakt van producten die mij erg aanspraken. Om volledig in de kerstsfeer te komen kan je best langs gaan bij een Lush store. Ik zou zeggen, trek een uurtje hiervoor uit, want dat heb je toch wel nodig om alle nieuwigheden te ontdekken.

Snowman 4.95 euro - Sandy Santa 10.95 euro - Penguin 5.25 euro

 

Snowman is een bruisbal die je bad omtovert tot een verzachtend en voedend bad. Geur: vanille en ylang ylang.
Sandy Santa is volgens mij geen nieuwkomer. Het is een scrub gemaakt van zand met suiker verzacht met kokosnootolie, murumuru boter, biologische karitéboter en Braziliaanse sinaasappelolie.
Penguin is een schattige vriend die je kan verkruimelen onder de kraan van je bad voor een XXXL schuimfestijn.
 

Snow Fairy vanaf 6.95 euro - Mr. Punch 6.95 euro/100 g - Angel's Delight 5.95 euro/100 g

Snow Fairy is de klassieker der klassiekers. Ik heb hem zelf ook al eens getest. Het is een mierzoete douchegel met ipv glitters ditmaal lustre. Een aanrader om eens te gaan besnuffelen bij Lush zelf. Al moet ik je wel "waarschuwen" de geur is extreem zoet!
Mr. Punch is een authentiek stuk zeep. Zelf gebruik ik liever douchegel, al heeft zo'n ouderwets stuk zeep ook wel zijn charmes. Mr. Punch is een fruitige cocktail mix van jeneverbes, zwarte bes, limoenolie, kokosnootolie en een scheutje gin.
Angel's Delight oogt prachtig. Ook hier zijn fruit extracten verwerkt in de zeep namelijk sinaasappel- en mandarijnolie.
 

Bûche de Noël 10.95 euro/100 g - Rudolph 11.95 euro - Santa's 9.50 euro

Bûche de Noël is net als Snow Fairy een klassieker. Over deze gezichtsreiniger staat er een review online.
De gezichtsmaskers van Lush zijn bijzonder. Enkele belangrijke richtlijnen om in je achterhoofd te houden bij de aankoop van een vers masker. Je moet het masker opgebruiken binnen de drie weken en je dient het te bewaren in de koelkast. Rudolph is een masker met een kalmerend en hydraterend werking. Vergeet zeker de jelly neus niet op te zetten als je geniet van dit maskertje.
Een lipscrub blijft in de winter handig. Santa's is een lipscrub gemaakt van suiker met de smaak van colasnoepjes.  
 
Tot slot nog enkele leuke cadeautjes voor anderen of misschien wel voor jezelf?
 
Baby Frosty - 14.95 euro
Christmas Kiss (lipscrub, 2 lip tints en tooth tabs) - 34.95 euro
Winter Garden - 29.95 euro
 
De volledige kerstcollectie is te koop vanaf 04/10/13.
 

6 opmerkingen:

  1. De Lush kerstproducten zijn altijd zo leeeeeuk! Ik kan niet wachten :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kijk ook ieder jaar opnieuw uit naar de kerstproducten van Lush.

      Verwijderen
  2. Ojee, voor we het weten is het alweer Kerst ! Waar gaat de tijd toch naartoe :-) !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kan niet wachten om ze te gaan snuffelen in de winkel ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik hoop dat ze de 50% kortings sale weer gaan houden, ben dol op die prachtige packages

    BeantwoordenVerwijderen