19 aug 2013

MIJN FAVORIETE LAKJES VOOR OP DE TENEN & VOETCREME

Het hele jaar door gebruik ik een voetcrème om mijn voeten zo zacht mogelijk te houden en tussendoor verwen ik mezelf met een pedicure. Tot voor kort ging ik hiervoor naar een schoonheidssalon, maar toen maakte ik mezelf de bedenking, waarom eigenlijk? Ik heb zelf een diploma schoonheidszorg, ik heb al het materiaal dat ik nodig heb in huis dus waarom meer dan 20 euro uitgeven als ik het even goed kan doen. Sindsdien heb ik mijn mama een mini cursus pedicure aangeleerd (haha) en verwent zij tegenwoordig mijn voetjes.


Thuis onder
houd ik mijn voeten door gebruik te maken van een voetcrème. Niet zozeer omdat ik eelt en dergelijke heb, maar mijn voeten zijn altijd droog. Waardoor je al snel witte hielen krijgt wat ik echt vreselijk vind. Omdat te vermijden gebruik ik de voetbutter van het huismerk van het Kruidvat. Voor een klein prijsje heb je een fijne voetcrème. De textuur kan je vergelijken met een luchtige whipped up bodybutter. Die je gemakkelijk kunt aanbrengen en heerlijk kunt inmasseren. Ongeacht welke voetcrème je gebruikt, ik vind altijd dat het een vettig laagje nalaat. Persoonlijk stoort het mij niet, aangezien ik altijd voor het slapen gaan pas een crème aanbreng op mijn voeten. Zodoende dat het de hele nacht kan intrekken. De geur van de voetbutter vind ik niet geweldig, een pluspunt is wel dat er tamelijk veel voedende avocado olie verwerkt zit in dit product.

 
 
Mooi verzorgde voetjes hebben is één ding, maar als je teennagels perfect gelakt zijn, zijn ze in mijn ogen compleet summerproof. Mijn favoriete lakjes voor op de tenen zijn geen au naturel kleuren. Het mag van mijn part stevig knallen.
 
Gosh Ocean vind ik ansich niet zo'n geweldige kleur. Maar deze draag ik als basis voor er nadien een laagje OPI Absolutly Alice overheen te doen. Een prachtige blauwe glitterlak. Van de Gosh lak zelf heb ik geen swatch maar deze is twee druppels water gelijk aan een kleurtje van MNY. Bourjois in the Navy is een prachtige koningsblauwe kleur. Lakt perfect en heeft een goede dekking. En als je houdt van een neon accentje, dan moet je zeker eens opzoek gaan naar China Glaze Surfin' for Boys.
 
 
Wat is jouw favoriet kleurtje deze zomer voor op je tenen? 

5 opmerkingen:

  1. Dat lijkt me wel een fijne voetbutter! Ik moet mijn voeten ook altijd insmeren omdat ze zo droog zijn, vaak scheurt zelfs de huid aan de onderkant van de droogte.. Ik draag het liefste rood of fushia nagellak :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vooral het blauwe lakje van Bourjois vind ik erg mooi

    BeantwoordenVerwijderen