21 aug 2013

DEAUTY VIERT HAAR EERSTE VERJAARDAG

Haast niet te geloven, maar deze maand viert Deauty haar eerste verjaardag. Naar mijn mening is Deauty een gemakkelijke manier om tal van producten maandelijks te ontdekken. Stuk voor stuk beauty producten die gloednieuw zijn, vers van de pers verzameld in één box. Het concept van een beauty box vind ik erg leuk. Uiteraard zal deze maand een extra speciale maand zijn voor Deauty fans. Want de box wordt deze maand in een feestelijk jasje gestopt!
 
Wat mag je verwachten van de Anniversary Box?
  • minstens 5 producten per box: must-haves, nieuwigheden, ontdekkingen,…
  • make-up, skin-care,… 
  • verschillende full size producten in elke box
  • enkele boxen bevatten zelfs een golden ticket die recht geven op een "beauty-full" prijs
  • tenslotte zitten er in elke box bloemen
Mocht je zelf benieuwd geworden zijn, je kan de Deauty Anniversary Box nog bestellen tem 25 augustus. Ik heb alvast de mijne gereserveerd!
 
Ik zou zeggen Happy Birthday Deauty! Enjoy the party en dat er nog vele mooie beauty jaren eraan mogen komen!

4 opmerkingen:

  1. Ik ben echt benieuwd wat er allemaal in zit deze keer!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bizar dat op de FB-pagina van Deauty al enkele dagen aangekondigd staat dat de deauty-box van augustus uitverkocht is... Ik vrees dan ook dat het hier om een marketing-truukje gaat, waarbij onschuldige blogggers voor de kar gespannen worden om 'reclame' te maken, en de mensen die zich hierdoor laten verleiden van een kale kermis terug zullen komen (want pas hun 1e deauty-box in september zullen krijgen).
    Ik heb zelf een abonnement, en het lijkt erop dat we hem dan ook nog niet zullen krijgen voor 25 augustus, wat toch rijkelijk laat is!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oei, ik heb de laatste 1.5 week de FB pagina van Deauty niet meer gecheckt. Wat jammer mocht blijken dat je dan pas de september box ontvangt! Ik heb wel vrijdag de Deauty box thuis mogen ontvangen :-).

      Verwijderen