7 jul 2013

NIVEA | REVIEW COLOR PROTECT SHAMPOO & CONDITIONER

Nivea is een merk waarvan ik weet dat ik telkens wel minimaal één product ervan in gebruik heb. Logisch, aangezien ik fan ben van hun deo's, maar niet alleen van dat, de bodycare producten zijn ook altijd prettig in gebruik. Ditmaal testte ik de Nivea Color Protect shampoo en conditioner uit. Een lijn speciaal voor gekleurd haar of haar met highlights. Iets wat ik meer dan goed kan gebruiken, aangezien mijn haarkleur de neiging heeft snel te vervagen.

De verpakking op zich vind ik oké, maar niet heel bijzonder. De werking ervan is voor mij meer van belang. De formule van zowel de shampoo als de conditioner is verrijkt met granaatappel extracten, vloeibare keratine en UV-filters. Beiden hebben een lekkere geur en moeten zeker niet onderdoen voor professionele producten op gebied van geursensatie.

Qua werking moet ik eerlijk toegeven dat ik niet meteen de indruk krijg dat mijn kleur minder snel vervagen. Maar misschien dat ik ook niet de beste testpersoon hiervoor ben. Aangezien kopertinten enorm makkelijk vervagen ongeacht welke haarverzorging je gebruikt. Maar Nivea belooft niet alleen te beschermen tegen kleurvervaging, maar ook te voorzien van intense glans, je haren op milde wijze te verzorgen en zacht en soepel te laten aanvoelen. Glans dubbel check, zacht aanvoelen check en milde wijze reinigen check. De shampoo schuimt rijkelijk. De conditioner ontwart mijn haar prima, waardoor het doorkammen makkelijk gaat.

Ik gebruik deze Nivea Color Protect shampoo en condtioner met veel plezier. Het zijn budgetvriendelijke producten die terecht een mooie plaats in mijn badkamer verdienen. De conditioner gaat volgens mij anderhalf tot twee keer de duurtijd van een shampoo mee, waardoor deze ook zeer zuinig in gebruik is.

Nivea is te koop bij de supermarkt en drogisterij. Prijs per stuk 4.29 euro.
 
Heb jij ervaring met het Nivea haircare gamma?

6 opmerkingen:

  1. Ik heb deze ook een tijdje gebruikt denk ik. Ik heb eigenlijk al heel wat shampoos en conditioners van Nivea geprobeerd. Altijd al tevreden geweest :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat de conditioner zuinig in gebruik is, want bij mij gaat conditioner altijd sneller op dan shampoo.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de Hydro shampoo van Nivea erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mijn schoonzusje vertelde vorige week dat ze ook zo tevreden is over de hydro shampoo :-).

      Verwijderen
  4. ik ben altijd zo door mijn conditioner heen, lijken me erg fijne producten.

    BeantwoordenVerwijderen