8 jul 2013

BOURJOIS | SOUTH BEACH SOUVENIRS COLLECTION & SWATCHES

Ik ben onder de indruk van de zomer collecties van Bourjois. Eerst de Summer on the Riviera collectie en nu de South Beach Souvenirs collectie. Het merk heeft dit jaar zeker zijn best gedaan om leuke producten te lanceren.


Bourjois lanceert voor de eerste maal drie kleuren glasbolletjes voor caviar nails mee te maken. Intussen meer dan hot en heel wat merken hebben intussen de bolletjes opgenomen in hun assortiment of tenminste in een limited edition collectie gestopt. Ik moet toegeven het concept spreekt mij minder aan, maar ik wou het wel een keertje uitproberen. Zeker toen ik zag dat de Manicure Toppings piepkleine bolletjes zijn en geen grof geschut is.

How to do Caviar Nails?
  • Lak je nagels in één kleur
  • Strooi de Manicure Toppings over de nog natte nagellak
  • Druk de bolletjes zachtjes aan
  • Doe er vervolgens nog een laagje transparante topcoat overheen
  • Best doe je dit boven een klein kommetje, zodat je de overschot van de bolletjes opnieuw in het flesje kunt stoppen.


Ik koos voor het duo In the Navy (1 Seconde nagellak) en de Manicure Toppings in de kleur Maliblue. Wat zorgde voor dit als eindresultaat. Ik ben verkocht aan de kleur In the Navy. Normaal gezien hou ik iets minder van opvallende kleurtjes, maar deze kleur is prachtig. Intens diep donker blauw met een mooie crème finish. Ook de Manicure Toppings valt in de smaak. Een leuke afwisseling op een klassiek gelakte nagel.

 
Naast leuke nagelproducten en tools bevat de collectie ook enkele lipglossjes. Waarvan drie kleuren gloednieuw zijn. Lipglossen zijn een een goed alternatief in de zomer op een lipstick. Het voordeel ervan is dat ze niet kunnen smelten, dus je kan deze perfect meenemen naar het strand.
Rose Dynamic - Orange Energic - Rouge Electric
Het Effet 3D gamma zorgt voor een hoogglans, optisch meer volume en hydrateren de lippen vanwege nutribeschermers en hydraterende bestanddelen. De glossjes voelen zacht aan op de lippen, glanzen mooi en zijn minder plakkerig dan de gemiddelde lipgloss. Mijn favoriete Effet 3D gloss is Rose Dynamic. Deze is iets minder transparant als de andere twee kleuren.
Rose Dynamic
Orange Energic
Rouge Electric
 

Te koop vanaf juli 2013 verkrijgbaar bij DI, Inno en het Kruidvat.
 
Vernis 1 Seconde - 8,49 euro
Gloss Effet 3D - 10,99 euro
Manucure Topping - 8,49 euro
Dotting Tool - 6,99 euro

 

10 opmerkingen: