6 jun 2013

REF | REVIEW ARGANOLIE

Af en toe loop ik serieus achter op beauty hypes. Arganolie is super populair. Het wordt overal omschreven als wondermiddel voor huid en haren. Na menig reviews gelezen te hebben, besloot ik zelf het Marokkaanse vloeibare goud eens te proberen. Ondanks dat je het tegenwoordig steeds meer en meer ziet terugkomen, is pure arganolie zeldzaam. Het vraagt intensieve arbeid en vandaar dat het ook zo duur in aankoopprijs is. Ik ontving een flesje arganolie van 10 ml van het merk REF om te proberen. Deze arganolie is enkel te gebruiken op het haar. 
 
Op het eerste zicht, dacht ik dat dit slechts een grote sample is. Maar met 10 ml kom je al een heel eind. Aangezien het product ansich enorm zuinig in gebruik is. Je hebt slechts enkele druppels nodig voor aan te brengen op je haren. Op de verpakking staat dat je het moet aanbrengen op handdoek droog haar en zo gebruik ik het ook meestal. Het is een dikke olie, maar voelt niet vet aan. Het helpt mijn haren te hydrateren en pluisvrij te maken. Ruikt hemels (lekker zomers) en zorgt voor een prachtige glans.
 
Een heerlijke ontdekking! Zeker "Beauty Treasures proof". Het is geen 100% arganolie, maar wel een aanrader.
 
Te koop op de beauty webshop JohnBeerens.com . Prijs per stuk 10 ml - 5.20 euro.

4 opmerkingen:

  1. ik heb de olie nog niet geprobeerd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb hem een keer geprobeerd maar ik ben nu meer fan van mijn CHI Keratin serum haha. Al moet ik zeggen dat deze ook wel erg fijn is maar net een tikkeltje vetter dan de serum van Keratin, althans vind ik haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben nog maar pas arganolie beginnen gebruiken, maar ik merk nu wel dat het écht zo'n goeie effecten heeft als mensen altijd beweerden :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. heb het laast bij www.arganmidas.nl arganolie gekocht samen met een arganmask.
    Ik zou het iedreen aanraden

    groetjes zara

    BeantwoordenVerwijderen