16 mei 2013

ONLY YOU | SUMMER 2013 NAGELLAK LIJN

Toen vorig jaar Only You, het huismerk van Ici Paris XL, een eigen nagellak lijn lanceerde was ik erg blij. Leuke kleurtjes, platte kwastjes en een fijn prijsje, wat wil een mens nog meer? Ook dit jaar brengt Only You een limited edition zomer collectie uit.
 
Zelf kreeg ik de kleurtjes al eens te zien een eerste keer in de maand februari. Destijds hadden ze nog geen namen en waren de kleuren nog onder voorbehoud. Maar intussen is het helemaal officieel. En liggen de nieuwste lakjes in de rekken vanaf 1 juni.

De collectie bestaat uit vijf lakjes die ik persoonlijk qua kleuren keuze eerder basic vind. Maar dat is uiteraard smaak. Anderzijds kan je ook wel zeggen, een goede basis lak is onmisbaar. Volgens mij zijn alle kleuren crème nagellakjes, wat ik persoonlijk wel erg fijn lakken vind. De holiday collectie bevatte heel wat metallic kleuren. Dus met deze een mooie afwisseling in het assortiment.


dit zijn de kleurtjes nog even zonder de Only You sticker erop

Breaking the Waves -Pinky Winky- Verdetto - All Eyes on Me - Glammania
En leuke tip! De glitter nagellaken die je tegenwoordig bij iedere merk terug vindt, zijn ideaal te combineren met zo'n basis crème lakjes.

Te koop vanaf 1 juni exclusief bij Ici Paris XL. Prijs per stuk 4.95 euro.

7 opmerkingen: