7 mei 2013

GOSH | REVIEW BOOMBASTIC XXL VOLUME MASCARA

Toen de Gosh Boombastic XXL volume mascara op mijn deurmat belandde, was mijn intresse groot. De combinactie Gosh, mascara en XXL volume maakte mij benieuwd naar meer. Intussen heb ik deze mascara enige tijd uitgeprobeerd tijd voor een review.
De verpakking van een mascara hoeft voor mij er niet speciaal uit te zien, maar het borsteltje daar en tegen dat vind ik wel zeer belangrijk. Gosh heeft het Boombastic XXL concept wel goed vertaald in hun borsteltje. Want deze is erg groot in vergelijking met een klassiek mascara borsteltje. Ditmaal geen normale haartjes, maar wel kleine stekeltjes. Persoonlijk heb ik wel moeite met de grootte van het borsteltje om netjes te werken, zonder tegen mijn ooglid te zitten. Verder neemt de borstel veel product op, waardoor je toch even goed moet opletten. Want teveel mascara in één keer geeft nooit een mooi resultaat.

Het eerste laagje mascara is subtiel, dus meestal breng ik twee laagjes aan voor overdag. Af en toe drie, maar dat is dan eerder voor een avondlook. De mascara is intens zwart op mijn wimpers en je krijgt na twee laagjes al heel wat volume en mijn wimpers wordt verlengd. Alleen doordat er zoveel mascara in een keer van het borsteltje afkomt, plakken sommige wimperhaartjes al snel tegen elkaar. Een pluspunt is wel dat deze mascara doorheen de dag niet vlekt.
geen mascara - één laagje
twee laagjes - drie laagjes

Voor mij persoonlijk is dit niet mijn droommascara. Het volume is wel aanwezig waar ik van hou, maar ik zie liever dat mijn wimpers er net een tikkeltje verfijnder uitzien. Zeker op de dagen dat ik enkel en alleen mascara draag.

Gosh Boombastic XXL volume mascara is te koop bij het Kruidvat. Prijs per stuk 11.49 euro.

7 opmerkingen:

 1. Ik vind het bij twee en drie laagjes wel nog mooi maar hij mag wat beter separeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het resultaat best oké, maar hij doet je wimpers inderdaad wat samenklitten,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prima mascara maar wel redelijk duur nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er op zich wel goed uit, maar ik snap wat je bedoelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. i get your point, het is niet slecht, maar op het randje van 'spinnenpoot' wimpers

  BeantwoordenVerwijderen