24 mei 2013

ESPRIT | YOUR LIFE PARFUM VOOR HEM & HAAR

Het merk Esprit kennen we allemaal wel. En ongetwijfeld heb je wel ergens een basic t-shirt ervan in je kast liggen. Maar wist je dat het modemerk Esprit ook een eigen parfum lijn heeft? De nieuwste geurcreatie voor hem en haar heet Your Life.
 
De geur Your Life komt er na het succes van hun voorgaande parfum Life. Your Life is geïnspireerd op de essentie van de bijzondere momenten in je leven. Voor de één is dat het gezellig samen zijn met de partner. Terwijl dat voor de andere zit in een succesvolle job. Wat het ook mag wezen, de nieuwe geuren zijn uiterst betaalbaar en interessant voor het aankomende zomer seizoen. Vanwege hun verfrissende geur.
 
Your Life Woman is een frisse geur van bergamot, perzik en waterfruit. Gaandeweg wordt een intense combinatie van jasmijn en lelie onthuld, doordrenkt met waternoot. Uiteindelijk komt alles samen door de delicate noten van witte muskus, gecombineerd met de sensuele, houtachtige geur van sandel- en cederhout voor een onweerstaanbaar happy end.
 
 
Your Life Man begint met een kruidige mix van zwarte peper, appel en viooltjesblad. Later benadrukt de intense geur van geranium de aantrekkingskracht van zachte suède. De geur eindigt met noten van cederhout en patchoeli, gehuld in de sensuele geur van witte muskus en tonkaboon. Op en top mannelijk tot op het allerlaatste moment.
 
Dus mocht je nog opzoek zijn naar een nieuwe geur voor jezelf en eventueel je partner. Ga dan zeker eens deze nieuwe Esprit geur besnuffelen. Of wat dacht je ervan om deze geur cadeau te doen voor Vaderdag?
 
Te koop bij de parfumerie en drogisterij.
 
Your Life Eau de Toilette Woman 15ml - 15,25 euro
Your Life Eau de Toilette Woman 30ml - 25,42 euro 
Your Life Showergel Woman 200ml - 10,17 euro
Your Life Eau de Toilette Man 30ml - 15,25 euro
Your Life Showergel Man 200ml - 10,17 euro

6 opmerkingen:

  1. Ik heb die vorige (life) als toilletspray gebruikt lol. Deze ken ik nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oei was de geur niet zo'n succes?

      Verwijderen
    2. Hij was niet vies hoor maar hij was heel citrus/wc verfrisser achtig

      Verwijderen
  2. De flesjes zien er wel mooi uit :-) En de geur, tja, dat moet je toch zelf eerst eens kunnen ruiken eh.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de geurtjes van Esprit echt lekker!

    BeantwoordenVerwijderen