21 mei 2013

BOURJOIS | NOTD SUNNY SUNDAY

Afgelopen week was ik bij het Kruidvat en zag ik voor het eerst de Sixties Remix lente collectie van Bourjois. Desondanks dat deze reeds sedert maart te koop zou zijn, viel me eigenlijk op dat de testers nog maar amper of niet gebruikt zijn. Heel gek. Ofwel is de collectie met enige vertraging gearriveerd, wat ook wel eens zou kunnen. Aangezien het plaatselijk Kruidvat bij mij af en toe vrij laat nieuwe producten in de schappen heeft staan. Maar bon daar gaat het uiteraard niet over. Wel over de nieuwe Bourjois nagellak kleur Sunny Sunday. Een vrolijke kanarie gele nagellak uit het 1 Seconde gamma.
 
 
Het 1 Seconde gamma staat bekend voor een breed borsteltje waarmee je in één strookje je nagels kan lakken. En ik moet toegeven bij de meeste nagels lukt dat ook, met een uitzondering her en der. Verder is de korte droogtijd kenmerkend. Ik kreeg de indruk dat mijn nagellak vrij snel droog was. Wat ik zeker een pluspunt vind. Over de kleur zelf. Je kan niet ontkennen dat dit een vrolijke zomerse tint is. Integendeel zelfs, ik denk dat deze Sunny Sunday prachtig staat bij een gebruinde huid. Bij het eerste laagje kleur had ik wel mijn bedenkingen. Strepen tot en met en ik moet toegeven dat ik lichtelijk in paniek was. Maar het tweede laagje zorgt voor een dekkende kleur. Overal ziet de kleur er egaal uit, met uitzondering van enkele kleinere plekjes. 
 
Algemeen vind ik Sunny Sunday een leuke kleur nagellak. Niet meteen de makkelijkste om streepvrij te lakken, maar met twee à drie laagjes komt dat wel in orde. Zelf vind ik deze kleur leuk op mijn vingers, maar op mijn tenen ziet het er toch maar vreemd uit.
 
Te koop bij de DI, Inno, het Kruidvat, Ici Paris XL en zelfstandige parfumeries. Prijs per stuk 8.49 euro.

8 opmerkingen: