13 mei 2013

ACHTER DE SCHERMEN VAN BEAUTY TREASURES

Vorig jaar in augustus (I know dat is al een half jaar geleden) maakte ik mijn eerste achter de schermen artikel. Hoogtijd om hier aan te werken en eens wat vaker een update te plaatsen. Aangezien ikzelf dergelijke artikels leuk vind om te zien op andere blogs. Laten we gewoon van start gaan!
Heerlijk, het fruitseizoen komt er weer aan. Ik ben namelijk verlekkerd op aardbeien en andere bessen soorten. Tijdelijk nog even opsmikkelen met een beetje suiker erbij aangezien de aarbeien af en toe toch nog een beetje aan de zure kant zijn.

Ik drink niet vaak koffie, maar als ik koffie drink, dan hou ik wel van een lekkere tas koffie. Voor mij persoonlijk kan tegen Nespresso niets op. Onlangs bestelde we een nieuwe lading koffie en voegde we aan het winkelmandje ook de twee nieuwe limited editions Napoli en Trieste toe.

Mooi hé de Philips dubbele wand mokken


Een beetje groen in huis dat mag altijd! Alleen slaag ik er af en toe in om plantjes te veel of te weinig water te geven. Waardoor ze klaar waren voor de vuilbak. Gisteren ging ik samen met mijn mama en oma naar een bloemenserre voor een nieuwe lading groen op te halen ;-).


Intussen een tweetal weken geleden stelde Ici Paris XL hun nieuwe make up lijn BE Creative voor in de Carré. Een tijdje geleden werd deze lijn al voorgesteld aan pers en aan bloggers, dus de collectie was niet nieuw meer voor mij. Helaas zal de collectie niet te koop zijn vanaf 15 mei, maar vanaf 1 juni. Dus nog heel even geduld, maar de nieuwe producten zijn het wachten waard.

Samen met Dorien van Inmyprettyshoes

Intussen een hele poos geleden ging ik op een zaterdag avond samen met mijn mama een kreeftenmenu eten in The Century (Hasselt). Een aanrader! Wel enkel doen als je extreem grote honger hebt! Heel grappig, we kregen zelfs een bavet zodat we onze kleren niet vuil zouden maken. Erg handig, aangezien het op eten van een kreeft soms vraagt voor een beetje prutswerk.


Verder heb ik de laatste maand regelmatig in Antwerpen vertoefd. Ik ging voor de eerste keer langs bij de Burgerij in Antwerpen (langs het Mas). Ik had er al zoveel goeds over gehoord, dat ik dit keer zelf de hamburgers eens ging uitproberen. Een aanrader.


En een nieuw testpanel is aan de slag gegaan met verschillende haarverzorgingsproducten speciaal voor blond haar. Dus de resultaten hiervan mag je zeker nog verwachten op Beauty Treasures.




11 opmerkingen:

  1. Oeh, De Burgerij ! :) Eén van mijn Philips tassen zat helaas gebroken in de verpakking. Wel jammer want ze zijn erg leuk om uit te drinken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! Altijd tof om zo eens achter de schermen te piepen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto's en leuk om te lezen!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke foto's! Nu heb ik zin in lekker fruit!
    Die foto met Dorien is zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke foto's ! Volgende keer in Antwerpen ga ik ook naar de Burgerij !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wij moeten dan ook nog eens samen nar A'pen en de Burgerij hé ! T spijt me zo dat ik had moeten afzeggen in april :(

    BeantwoordenVerwijderen