12 mei 2013

HAARVERZORGING | CHI KERATIN & BIOSILK SUMMER

De beauty webshop JohnBeerens.com heeft weer enkele nieuwe haarverzorgingslijnen toegevoegd aan hun gamma. De webshop breidt iedere dag uit! En dat maakt de webshop net zo aantrekkelijk. Twee merken die steeds mijn interesse weten op te wekken zijn CHI en Biosilk (en ook wel GHD) en net toevallig deze twee merken hebben een nieuwe productlijn gelanceerd.
 
CHI brengt de innoverende Keratin lijn uit. Het keratine systeem in de producten vult het natuurlijke keratine niveau aan in het haar. Waardoor haarbreuk vermindert en de elasticiteit van je haar toeneemt. Droog, pluizig en beschadigd haar verandert naarmate je de Keratin lijn gebruikt naar gezond glanzend haar. De ingrediënten samenstelling is niet alleen bijzonder vanwege de toevoeging van keratine, maar ook door de herstellende ingrediënten argan- en jojoba olie. Een combinatie van de producten uit dezelfde lijn zorgt uiteraard voor het beste resultaat. De Keratin lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, leave in conditioner en silk infusion (heat protector). 
 
 
Het merk Biosilk is vooral gekend van hun sterproduct Silk Therapy. Het nieuwe gamma Summer Therapy richt zich op het beschermen van je haar tegen schadelijke invloeden van zon, zee en chloor. Het vochtgehalte van het haar wordt hersteld en voorkomt droog, beschadigd haar. De Summer Therapy producten zijn verrijkt met zijdeproteïnen. Dit gamma bestaat uit een shampoo, conditioner en silk (beschermt je haar bij hitte en vergemakkelijkt het stylen).
 
Alle producten zijn verkrijgbaar bij de beautywebshop JohnBeerens.com.
 
CHI Keratin shampoo - 13.20 euro (355 ml)
CHI Keratin conditioner - 13.60 euro (355 ml)
CHI Keratin leave in conditioner - 12.40 euro (177 ml)
CHI Keratin silk infusion - 13.20 euro (59 ml)
Biosilk Summer Therapy Silk Bath - 8.55 euro (167 ml)
Biosilk Summer Therapy Silk Protect - 14.40 euro (167 ml)
Biosilk Summer Therapy Silk - 12.60 euro (67 ml)


Naar welke productlijn gaat jouw voorkeur?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten