29 apr 2013

KERASTASE | CRISTALLISTE HAARVERZORGINGSGAMMA BREIDT UIT

Het licht roze girly Cristalliste gamma van Kérastase ken je ongetwijfeld intussen. Een gamma speciaal ontworpen voor (jonge) dames met lang haar. Die hun haren graag verwennen met professionele producten en daarbij de focus willen leggen op glanzende lokken. Het huidige gamma bestaat uit een shampoo (twee soorten voor dik en dun haar), een conditioner en een haarolie. En vanaf de maand april vind je bij de Kérastase kappers nu nog twee extra producten terug namelijk een haarmasker en een glanzend serum.
 
 
Cristal Sculpt is een dubbel serum en zorgt voor glans en verzorging in één product. De textuur voelt vederlicht. Het versmelt haast onmiddelijk met je haar. Het serum versterkt het haar, maakt het glad en werkt herstellend. Terwijl de gloss zorgt voor een spiegeltextuur. Je haar glanst meer en het vergemakkelijkt het brushen. De Cristal Sculpt is multifunctioneel in gebruik. Je kan het gebruiken op vochtig en droog haar, voor het föhnen, krullen of stijlen van je haar. Je kan hier onbeperkt alle haarstijlen mee aan.
 
Masque Perfecteur is een haarmasker dat speciaal voor lang haar ontwikkeld is, het intens voedt en licht maakt. Je brengt het aan op vochtig haar en masseert de parelmoer crème in het haar. Je zal merken de geltextuur wordt onmiddelijk opgenomen voor een diepgaande verzorging. Dit masker wordt aangeraden bij normaal tot dik haar. Terwijl fijn haar baadt heeft met de conditioner.
 
Spannend, hier ben ik super benieuwd naar, aangezien ik zeer goede ervaringen heb met de reeds bestaande producten uit dit gamma.
 
Het complete gamma zal vanaf de maand april te koop zijn bij de Kérastase haarkapper.
 
Cristalliste shampoo 250 ml - 16.90 euro
Cristalliste conditioner 200 ml - 21.50 euro
Cristalliste masque perfecteur  200 ml - 28.90 euro
Cristalliste haarolie 50 ml - 22.50 euro
Cristalliste cristal sculpt 30 ml - 25.50 euro
 

7 opmerkingen:

  1. het masker vind ik goed, het serum iets minder :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk om jouw ervaring hiervan te lezen, de producten klinken wel goed, nu ben ik erg benieuwd naar het masker.

      Verwijderen
  2. Leuke post! Ik volg jullie nu via Bloglovin', zouden jullie mij ook terug willen volgen? :)

    Liefs,
    Ilse

    www.empoweredindubai.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt goed! Ik heb nog nooit producten uit deze lijn geprobeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb de shampoo, conditioner en de olie een tijdje geprobeerd, doet er mij aan denken dat ik hier misschien eens een review over kan maken ;-)

      Verwijderen
  4. Wat een mooie luxe lijn! Ik ben vooral benieuwd naar de olie :)

    BeantwoordenVerwijderen