16 mrt 2013

NIVEA | ANTI RIMPEL DAGCREME MET Q10+ ENERGY

Soms krijg ik fijne huidverzorgingsproducten toegestuurd die helaas niet helemaal aansluiten op mijn huidtype of noden. Vandaar dat ik eind december besloot om een testpanel in te schakelen om specifieke producten te reviewen. Tenslotte kan het een interessante review zijn voor jou. De nieuwste dagcrème in het assortiment van Nivea is de anti rimpel dagcrème Q10+ Energy.
 
De huid lijdt onder stress en vermoeidheid. Vanaf de leeftijd van dertig vertoont onze huid al sneller deze zichtbare tekenen. Tenslotte vertraagt onze celvernieuwing naarmate we ouder worden. De Nivea anti rimpel dagcrème Q10+ Energy speelt hier op in door de huid te verkwikken en doet ze stralen alsof we de perfecte nachtrust erop zitten hebben. De testpersoon in kwestie is een jonge 30 plus mama met een druk leven. Enkele belangrijke bestanddelen zijn Q10 en creatine. Dit duo zorgt voor de opslag en herverdeling van de celenergie. Terwijl de gojibes werkt als krachtige antioxidant.
 
De dagcrème van Nivea zit standaard in een glazend potje, maar ditmaal met een oranje deksel. Ziet er leuk uit. Qua werking ben ik aangenaam verrast. Mijn eerste gedacht was, kan een product dat je koopt bij de drogisterij of bij de supermarkt wel werken? Alvorens ik de dagcrème aanbreng, reinig ik grondig mijn huid en vervolgens een laagje dagcrème erop. Meteen erna merk je dat de huid er frisser uitziet. Maar dat is niet alles, want na enkele weken merkte ik dat mijn huid er egaler uitziet en bovendien is mijn huid voldoende gehydrateerd. Een groot pluspunt voor de goede smeerbaarheid van deze dagcrème, plakt niet, bevat spf 15 en voor de aangename geur.
 
Wat mij betreft is dit een aanrader. Ik ben zo tevreden over het resultaat, de werking en gezien de prijs-kwaliteit zal ik het wellicht aankopen voor verder gebruik.
 
Te koop bij de drogisterij en supermarkt. Prijs per stuk 11.49 euro.
 
Ken jij het Nivea dagcrème gamma? Heb jij er goede ervaringen mee?

12 opmerkingen:

  1. ik heb het nog niet gezien in de winkel :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze is nochtans al beschikbaar in de winkels sedert januari.

      Verwijderen
  2. I love Nivea :-) Een bekende van mij kreeg laatst een compliment over haar goed verzorgde huid van de schoonheidsspecialist. Haar geheim? Smeren met Nivea :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt inderdaad niet slecht.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik moet hem nog steeds uittesten, klinkt veelbelovend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De testpersoon in kwestie is er echt heel erg tevreden over, dus benieuwd wat jij er van zal vinden!

      Verwijderen
  5. Wat fijn dat de creme zo goed werkt! Klinkt effectief!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nivea staat op 1, ik heb een zwak voor hun dagcrèmes

    BeantwoordenVerwijderen
  7. BEN 92 JAAR EN GEEN RIMPELS IK GEBRUIK NIVEA AL SINDS MIJN 18 de JAAR.

    BeantwoordenVerwijderen