17 mrt 2013

BRAUN | SILK EPIL 7 SKINSPA

Nog een paar dagen en we zetten officieel de lente in. Meteen schieten er in mijn gedachten fleurige rokjes en kleedjes voorbij. Hoogtijd om ons voor te bereiden op perfecte gladde en verzorgde benen. Braun introduceert de nieuwste schoonheidsbehandeling voor thuis Silk Epil 7 SkinSpa.  Deze combineert epilatie en peeling in slechts één appartaat.
 
Het epileerkopje bevat 40 pincetjes die moeiteloos de kleinste haartjes (vanaf 0.5 mm) weg epileren. Om het epileren alsnog aangenamer te laten voorlopen, wordt de huid gemasseerd met het hogefrequentiemassagerollertje. Eens het pijnlijke gedeelte achter de rug is, kan je volop aan de slag met de scrubborstel. De sonische technologie verwijdert dode huidcellen met meer dan 300 microvibraties per minuut. En bij deze is zo'n peeling vier keer effectiever dan een manuele peeling.
 
Enkele voordelen zijn: dat je het zowel droog kunt gebruiken als onder de douche, draadloos en de Silk Epil 7 SkinSpa heeft verschillende snelheidsinstellingen.
 
De promo video moet je zeker bekijken! Ik vind deze schitterd en leuk bedacht. Mocht dat een echt Spa center zijn, zou ik er heel graag eens naartoe gaan ;-).
 

 
Mocht je niet zo'n fan zijn van een epilator, kan je ook steeds gebruik maken van het klassieke scheermesje. Tenslotte heeft mijn favoriet scheermesjes merk Gilette Venus ook een nieuw mesje op de markt nl Venus & Olaz. Maar daar vertel ik je zeker nog meer over!
 
De Silk Epil 7 SkinSpa is beschikbaar bij de elektrozaak. Prijs per stuk 189.99 euro.

6 opmerkingen:

  1. Leuk filmpje.. Heb jij het zelf al gebruikt? ik ben wel nieuwsgierig geworden.. ik wil al jaren een epileerapparaat, maar ik twijfel nog teveel..
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het zelf ook nog nooit geprobeerd, maar ik ben ook wel erg benieuwd. Zeker naar deze SkinSpa. Omdat er ook zo'n scrubkopje bij zit.

      Verwijderen
  2. Ik wil al lang een epileerapparaat maar het is toch wel veel geld en de pijn schrikt me ook wat af :d.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, ik wil mee naar dat Spa Center! :-)

    BeantwoordenVerwijderen