5 feb 2013

PARFUM | GUCCI GUILTY BLACK LANCERING

Er staan heel wat nieuwe geuren in de wachtrij om gelanceerd te worden. Eén daarvan is de Gucci Guilty Black geur voor zowel mannen als vrouwen. Na het succes van Gucci Guilty en Gucci Guilty Intense komt er nu een opvolger. En wat voor één! Mysterie en darkness hebben bij deze geur de bovenhand.

De topnoten voor de vrouwen geur zijn sappig rood fruit en roze peper. In het midden framboos, perzik, seringen en viooltjes en in de basis de typerende patchoeli en amber. Een intens Orientaalse boeket.


Terwijl de mannen geur kracht en dynamiek uitstraalt. Met in de topnoten koriander en lavendel. In het hart oranjebloesem, neroli en aromatische groene noten. Ook bij de mannen treffen we in de basis patchoeli aan gecombineerd met cederhout.


De flacon vind ik leuk, zeker die voor vrouwen. Deze lijkt mij vrij compact te zijn, iets wat ik altijd wel weet te appreciëren voor als ik mijn geurtje meeneem in mijn handtas.

Bij deze een leuke tip richting Valentijn. Zelf hou ik er wel van om mijn parfum af te stemmen op die van mijn lieverd. Dus ik hou deze nieuwe geur alvast in mijn achterhoofd als ik een pakje koop voor Valentijn!
 

 
Te koop vanaf februari bij de parfumerie.
 
Gucci Guilty Black pour femme 30 ml - 58 euro
Gucci Guilty Black pour femme 50 ml - 71 euro
Gucci Guilty Black pour femme 75 ml - 95 euro
Bodylotion 200 ml - 43 euro
Showergel 200 ml - 37 euro
 
Gucci Guilty Black pour homme 50 ml - 62 euro
Gucci Guilty Black pour homme 90 ml - 81 euro
Aftershave 90 ml - 60 euro
Showergel 200 ml - 29 euro
 
Wat vind jij van deze nieuwe Gucci geur?

8 opmerkingen:

 1. Ik heb dit geurtje laatst nog in de Bijenkorf gespot, heerlijk ruikt die! De verpakking is ook erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben best wel benieuwd naar de geur eigenlijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Ik denk inderdaad dat dat een goede omschrijving is van datgene wat ze willen uitstralen met deze geur!

   Verwijderen