18 dec 2012

REVIEW ZUII LIPSTICK IN DE KLEUR PRIMROSE

Eerder schreef ik al eens een keertje over de webshop MildCosmetics. Waarbij ik destijds een zeer positieve shopervaring had (klik hier). Deze groene webshop heeft een zeer ruim aanbod aan diverse producten en merken. Mijn interesse werd opgewekt door hun nieuwste product merk dat ze toevoegde aan de webshop nl Zuii.

Review Zuii lipstick
 
Zuii is een Australisch merk dat je toch wel bijzonder kan noemen. Het is namelijk een organische cosmeticalijn waarbij er een unieke mix gebruikt wordt van gecertificeerde biologische bloemen zoals geranium, kamille en jasmijn. Het is volledig vrij van parabenen, minerale oliën, chemicaliën en talc en het merk test bovendien niet op dieren. Zelf testte ik de lipstick uit in de kleur Primrose. Geen echte groene lipstick van kleur, maar wel het idee dat erachter zit.


Review Zuii lipstick
De verpakking maakt me vrolijk vanwege de vlinder en de bloemblaadjes. Meteen ook een leuk groen accentje erbij. Ik moet wel toegeven dat dergelijke verpakkingen mijn interesse wel extra weten te prikkelen. Als je naar de INCI's (ingrediëntenlijst) kijkt, dan zie je meteen heel wat natuurlijke oliën en wassen zoals zonnebloemolie, castor olie, jojoba olie, natuurlijke bijenwas, geranium olie en ga zo maar verder.

De geur van de lipstick doet mij denken aan rozen en de kleur is een diep roze kleur. Staat zowel mooi overdag om te gaan werken als voor 's avonds uit te gaan. Het is vaak een kwestie van uitproberen en zoeken, maar ongetwijfeld kan je met deze lipstick de hele dag en avond/nacht mee door. Toevallig ontdekte ik een lippenpotlood dat perfect bij deze kleur lipstick past en dat is namelijk de Unity Cosmetics lipliner nr 36. De kleur is identiek en met het oog op de feestdagen is het gebruik van een lipliner altijd handig. Het zorgt ervoor dat je lipstick veel langer blijft zitten en bovendien kruipt hij niet in fijne liplijntjes. De lipstick brengt gemakkelijk aan, glijdt makkelijk over de lippen heen en je merkt meteen dat hierin ook een aantal verzorgende elementen zitten die je lippen beschermen tegen uitdroging. Zodra je deze lipstick draagt heb je zowel kleur als een soort lipbalsem in één.


Swatches Zuii lipstick
Zuii lipstick gecombineerd met Unity Cosmetics lipliner
Swatches Zuii lipstick


Een leuke extra is dat je bij de webshop steeds enkele gratis samples ontvangt. Zo ontving ik enkele douchegel samples van het merk Santé.

Review Zuii lipstick



Te koop online bij de webshop Mildcosmetics en is verkrijgbaar in 18 verschillende tinten. Prijs per stuk 21 euro.




Beauty Treasures 
 bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

15 opmerkingen:

  1. Ik dacht effe: "Groen? Wat een rare kleur" ;-)
    Heel mooi hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, echt een heel mooie kleur dit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk! De kleur staat je ook erg goed :) Zo zie je maar dat er erg veel fijne groene merken bestaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik dacht what the heckk groene? huhh! maaaar hij is erg mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik dacht dus ook aan letterlijk groen :P maar dit is gelukkig een prachtige kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze kleur staat je prachtig! De verpakking ziet er redelijk saai uit dus ik had zo'n geweldige kleur niet verwacht. Don't judge a book by it's cover dus ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er heel mooi uit - staat je heel mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Haha, bij het lezen van de titel dacht ik dat hij écht groen was :D

    BeantwoordenVerwijderen