17 dec 2012

OENOBIOL | TOPSLIM LIPOREDUCER

Je kent het gevoel ontgetwijfeld. Ieder jaar opnieuw kijk ik enorm uit naar de feestdagen. Het gezellig samen zijn met familie en vrienden, de sfeer, al de liefde die iedereen heeft voor elkaar en zeker en vast niet te vergeten het lekkere eten en drinken. Maar helaas al die extra kilo'tjes die zijn gewoon overbodig. Met dat idee in het achterhoofd komt Oenobiol met iets nieuws op de markt. Het concept is genieten, maar toch controle erover houden. Al die lekkere zondes daar hoeven we ons voor een keertje minder zorgen over te maken dankzij de Topslim Liporeducer.
 
De kracht van de Topslim Liporeducer zit in de plantaardige vezel chitosan. Het is een in water oplosbare stof die de mogelijkheid heeft tot maar liefst 800 keer zijn eigen gewicht op te nemen in vet. Wat betekent dit concreet? Er wordt in je maag zelf een soort gel filmlaagje gevormd waardoor de vetten uit je voeding in grote mate niet opgenomen worden. Maar gewoon via het normale spijsverteringstelsel afgevoerd worden. Je neemt één capsule in voor de hoofdmaaltijd samen met een groot glas water met een maximum per dag van twee.
 
Topslim Liporeducer is niet aangewezen voor personen met een darmaandoening. En niet onbelangrijk om te weten is dat je bij het innemen van vitamines of anticonceptie minstens 4 uur interval moet tussen laten. Anders kan de werking verminderen door de gel vorming in de maag.
girly verpakking
 
Ik denk dat de Topslim Liporeducer een mooi product is voor diegenen die met het oog op de feestdagen (of feestjes in het algemeen) graag aan gewichtscontrole doen. Het is niet de bedoeling dat je dit product langere tijd inneemt, maar eerder op het moment zelf dat het nodig is. Als je weet dat de feestdagen voor de deur staan of je ergens bourgondisch moet gaan tafelen enzovoort. Ik heb alvast voor mezelf uitgemaakt dat ik het product ga testen en ik denk dat de feestdagen het ideale moment hiervoor zijn.
 
Verkrijgbaar bij de apotheek en bij iU. Prijs per doosje (60 capsules) - 29.95 euro.

6 opmerkingen:

 1. die extra kilo's tijdens de feestdagen horen er gewoon bij voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga ze ook goed kunnen gebruiken met de feestdagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf gebruik ik de pilletjes voor sterk haar en nagels van Oenobiol. En daarvan heb ik wel de indruk dat ze verschil maken! Gewicht verliezen is voor mij nu niet nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd naar je bevindingen...

  BeantwoordenVerwijderen