5 okt 2012

LUSH | KERSTCOLLECTIE

Kerst lijkt nog heel ver weg, maar als het aan Lush ligt, is het morgen al Kerstmis. Vandaag zal overal in het land de Lush Christmas collectie terug te vinden zijn in de winkels. Vandaag alvast een preview van een hele boel heerlijke verwenproducten. Ik ben alvast benieuwd welke jouw favorieten zullen zijn voor dit jaar.

Een absolute topper en tevens ook een klassieker is Lush Snow Fairy douchegel. Mierzoet net als snoepgoed met een hintje aan blauwe sparkle erin verwerkt. Dat is een bondige omschrijving van deze lustige Snow Fairy. Dit jaar met een nieuw etikettenjasje. Vorig jaar schreef ik reeds een review hierover (klik hier).

€ 6.95 voor 100g - € 13,95€ voor 250g - € 20,95€ voor 500g

Maar naast Snow Fairy vind je dit jaar ook twee andere douchegels terug in het kerst assortiment. Ponche douchegel is een fruitige punch cocktail met als ingrediënten tequila, kaneel, vanille, sinaasappel en pruimen. Deze mix zorgt voor een een warm gevoel onder de douche en voor een goede bloedcirculatie en bijgevolg voor een upwarming effect.
 
 
€ 7.95 voor 100g - € 15,95€ voor 250g - € 27,95€ voor 500g

Voor de avonddouchers heeft Lush dit jaar Twilight bedacht. Een before bedtime douchegel met lavendel, ylang ylang en een rustgevende paarse kleur. Ik zou zeggen sweet dreams!
€ 7.95 voor 100g - € 15,95€ voor 250g - € 27,95€ voor 500g

Ook dit jaar zullen er heel wat solid zeep bars te koop zijn die ja kan kopen per 100 gram. Helaas heb ik hier geen foto's van, maar wel een hele boel foto's van de Lush kerstbruisballen!

Father Christmas zorgt voor een verrassend spectacel in bad. Want je water kleurt niet rood zoals je eerst zou denken, maar wel ... . Suprise!

5.95 euro
Bruisbal So White bestaat uit twee lagen. De eerste laag is dun en zorgt voor een huidverzachtend schuim, terwijl de binnenkant zachtjes opbruist en rode bubbels aanmaakt op je badschuim tapijt.

5.95 euro
Ik ben verzot op pakjes, dus dit kleine pakje mag maar al te graag mee met mij in bad. Je zou het niet meteen denken, maar dit is een bruisbal met de naam Golden Wonder.

5.95 euro
Wie is er nog zo verzot op een bad met massa's schuim? Even rustig genieten, de stress en dagelijkse zorgen vergeten. Het kan. Voor de bubble liefhebbers bestaan er bubble bars. Gewoon een beetje verkruimelen onder stromend water en de schuim komt van zelf te voorschijn. Uiteraard ontbreken deze niet in de kerstcollectie.

Santa's Sack - 7.95 euro

Candy Mountain - 4.95 euro
Captain Bubblebeard - 8.95 euro
Magic Wand - 8.95 euro

 
Een stevige suikerscrub daar hou ik wel van. Sandy Santa zorgt voor een zachte huid en is verrijkt met etherische oliën afkomstig van sandelhout, rozen en appelsienen.
5.95 euro

Kortom heel wat leuke kerstproducten. Mocht je benieuwd zijn naar nog meer! Dan moet je zeker een kijkje nemen op de facebook pagina van Beauty Treasures. Daar kan je nog veel meer foto's terug vinden van de Lush Christmas producten & giftsets.

12 opmerkingen:

  1. Ik ga voor Snow Fairy! En die Twilight lijkt me eigenlijk ook wel wat, want ik en een echte avonddoucher.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. haha ik begrijp wat je voelt :D het is ook gewoon allemaal heerlijk!

      Verwijderen
  3. snow fairy, twilight en candy moutain staan op mijn wishlist :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Er zit dit keer veel bij waar ik de geuren nog niet van ken dus moet snel eens langsgaan in maastricht!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja je moet de collectie echt een keertje van dichtbij gaan bekijken. Ze is de moeite waard!

      Verwijderen
  5. Allemaal gewoon lekker en leuk om te hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik kan niet wachten tot mijn Lush Uk bestelling geleverd wordt! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb snow fairy en candy mountain gekocht en nog iets. Ik heb geen bad maar ga ze testen op vakantie daar is wel een bad

    BeantwoordenVerwijderen