4 okt 2012

LEUKE WEBSHOP #1 | SCENTS OF BEAUTY

Vandaag lanceer ik een nieuwe rubriek namelijk "leuke webshops". Tegenwoordig wordt online shoppen steeds vaker gedaan. Het is leuk, makkelijk en oh zo handig. Onlangs kreeg ik de mogelijkheid om in preview de vernieuwde webshop van Scents of Beauty te ontdekken.

De webshop Scents of Beauty is niet nieuw, maar wel compleet vernieuwd. En maakt onderdeel uit van Parfumerie Pascale die meerdere vestigingen binnen België heeft. Misschien wel gekend bij sommigen?
 

Naast een ruim assortiment parfums, vind je ook een aanbod gelaatsverzorging terug evenals een outlet. Wat altijd wel prettig is om te checken naar goede deals.
 
Zelf ben ik erg benieuwd naar de nieuwste geur van Cacharel Catch Me (zie afbeelding). Zo'n lief flesje, en ik denk dat de geur ansich ook wel zeer aangenaam is. Ik kreeg enkele staaltjes van Scents of Beauty om uit te proberen. Voornamelijk de nieuwste geuren die on the market zijn. Dus daar binnenkort meer over.
 
Naast het feit dat de webshop zeer overzichtelijk is en een professionele lay out heeft, hebben ze in de maand oktober geen verzendingskosten. En overigens betaal je eveneens geen verzending naar Nederland bij een netto aankoopbedrag vanaf 60 euro! Leuk extra'tje: standaard ontvang je 3 staaltjes, maar in de maand oktober zullen dat er 8 zijn. Want je ontvangt er maar liefst 5 extra!
 
In mijn ogen een leuke webshop die de moeite waard is om eens te bekijken. Wat denk jij?

3 opmerkingen: