1 aug 2012

GOSH | GLAMOUR LOOK & WINACTIE (GESLOTEN)

Vandaag toon ik jullie hoe je in een handomdraai een mooie glamour look kunt maken met producten uit het Gosh gamma.  En daarnaast heb ik de mogelijkheid om deze Gosh Glamour producten te verloten. Dus lees snel verder om te weten te komen hoe je deze producten kunt winnen!

Hoe kan jij deze glamour look thuis zelf maken? Ik startte met het aanbrengen van de oogschaduwbasis over mijn volledig ooglid. Doordat de stick kleurloos en mat is, komen de kleuren van je oogschaduw extra tot zijn recht. Over de basis breng ik de lichtste kleur blauw uit het Blue Moon duo aan over mijn volledig ooglid. In de buitenste ooghoek en arcadeboog blend ik de donkere kleur met de lichtere. De minerale oogschaduwstick in de kleur Light Blue stip ik aan in mijn binnenste ooghoek. Zorgt voor een instant frisse blik. De longlasting eyeliner in Black Brass breng ik aan op mijn bovenste wimperrand als eyeliner. Mijn absolute favoriet van deze Gosh producten! Helaas minder goed zichtbaar op de swatch foto, maar deze bevat een prachtige gouden glitter. Zelf gebruik ik deze eyeliner pen regelmatig alleen, gecombineerd met meerdere laagjes mascara en een leuke lipgloss. Tot slot nog een laagje waterproof mascara en ik ben ready voor een leuke night out.
Blue Moon duo aangebracht op de matte oogschaduwbasis
Mineral waterproof eyeshadow in de kleur light blue
Long lasting eye liner pen in de kleur black brass

Winactie

Wil jij deze zes leuke glamour items winnen?  Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is in de comments onder dit artikel vertellen wat jouw ultieme glamourmoment is. Meedoen kan tem 10 augustus (middernacht). Op zaterdag 11 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt op mijn blog. Extra winkans? Volg mij via Facebook & like dit artikel on Facebook.

Pakje bevat:
- Click'n Conceal (groen)
- Longlasting eyeliner pen Black Brass
- Mineral waterproof oogschaduwstick Light Blue
- oogschaduwduo Blue Moon
- oogschaduwbasis stick
-Intense Lash mascara waterproof

Veel succes!

17 opmerkingen:

  1. Blauwe makeup staat heel mooi bij bruine ogen vind ik ! Veel succes aan de deelnemers !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie look! Welke blush draag je? Het is een prachtige kleur vind ik!

    Deze producten zou ik trouwens echt mega graag winnen, dus ik heb even flink nagedacht over mijn ultieme glamourmoment en volgens mij voel ik mij het meest glamoureus als ik naar een bal ga. Leuke muziek, veel volk, lekker eten/drinken, je wordt gefotografeerd alsof je een celebrity bent en je mag prachtige kleding dragen. Ik hou van cocktail party kleedjes en glamorous make-up, wat helemaal thuis hoort op een bal. Oh en natuurlijk ook hoge hakken en prachtig gekruld haar ... jup, mijn ultieme glamourmoment ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie look. Blauw is altijd spannend om te gebruiken, maar ik vind dat je het heel mooi hebt gedaan.

    Mijn ultieme glamourmoment?? Ik moest meteen denken aan het gevoel wat ik soms opeens heb als ik de voordeur van mijn appartement uit loop.
    Dit gevoel heb ik niet altijd, maar "overkomt" me soms gewoon.
    Dan heb ik een uur in de badkamer/slaapkamer gestaan om me mooi te maken (iets wat ik veel vaker doe... hihi), maar op zo'n dag dan loop ik van mijn voordeur naar mijn auto en dan overvalt het me opeens.....glamour :-)
    Ik voel me dan opeens zoveel mooier, rijker en glamoureuzer dan anders. Ik voel me knapper dan anders, langer dan anders, slanker dan anders, rijker dan anders...
    En waarom? geen flauw idee... hihihi....Alles klopt gewoon, volle bos haar, mooie matte make-up met highlights op de juiste plekken, hoge hakken, zwierige jas, chique tas, maar vooral: een hoofd vol zon en geluk.
    En ik koester deze glamour-momenten :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige look ! Blauw staat je heel goed.
    Mijn ultieme glamourmoment ? Als ik op een zaterdagavond mij urenlang optut, haar mooi, donkere smokey eyes en een nude lip, een sexy outfit met matching juwelen en tas en dan hop, op mijn high heels wandel ik richting de uitgaansbuurt waar ik mijn vriend ontmoet en die me dan zegt dat ik er zo mooi uit zie. Dat is ultieme glamour voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie look! Ik hou er van om me op te maken, eerst kies ik iets moois om aan te trekken en probeer met de kleuren die in mijn outfit zit te werken. Deze kleuren gebruik ik dan op mijn oogleden of als ik iets knalrood aan heb, hou ik er van super rode lippen. Ik wil het niet te doen, ofwel schmink ik mijn ogen erg opvallend ofwel mijn lippen, niet beiden. Wanneer ik voor opvallende ogen ga, draag ik een lipgloss. Nu heb ik super veel zin om me op te maken, hehe;)

    Liefs
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het moment dat ik in mijn mooiste jurk met mooie make-up en dito kapsel mijn opwachting kan maken. En daarbij niet het risico loop dat ik overdressed ben, hoe flink ik ook heb uitgepakt. Zoals bijvoorbeeld bij een gala. Helaas pas enkele malen meegemaakt. ;o)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mijn ultime glamourmoment is wanneer ik mij volledig klaarmaak voor een speciale gelegenheid. Dan zorg ik niet enkel dat mijn make-up super zit maar ook mijn haar, outfit en accessoires moeten in orde zijn. Aangezien ik overdag een minimum aan make-up draag en me meestal meer casual kleed, voelt het dan telkens aan als een transformatie. Het leukste van al zijn de complimentjes die je dan krijgt omdat mensen het niet echt verwachten van je.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke winactie, mooie producten dus ik waag gewoon weer een kansje. Mijn ultieme glamour moment? Hmm.. tricky.. ik denk dat het de laatste tijd vooral in mijn dromen gebeurt. Maar even zonder gekheid. Wanneer ik zeeen van tijd heb en me van top tot teen kan verzorgen, mooi opmaken, haar doen,mooie outfit aan en dan als laatste tevreden kijk in de spiegel.. dat is dan mijn ultieme glamourmomentje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie producten en mooie look heb je gemaakt! Jammer dat het alleen niet mijn kleur is (blauw).

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie look heb je ermee gemaakt! Zijn ook erg mooite producten. Ik vind Gosh sowieso een fijn merk. Mijn ultieme glamourmoment is wanneer ik heel lang over een look heb gedaan en er dan een compliment over krijg. Dan voelt het zó goed en voel je je gewoon gewaardeerd. Hoe leuk is dat? haha! Ik volg trouwens met facebook en heb geliked. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een prachtige winactie ! Ik doe zeker mee.
    Mijn ultieme glamourmoment is al ik buiten kom bij de kapper. Mijn haartjes die mooi in de plooi liggen... dan voel ik me echt het beste.
    Ik heb je natuurlijk geliked op Facebook
    Groetjes,
    Eva
    (eva_verhoeven@hotmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Echt heeel gaaf, ik doe heel graag mee :).

    Mijn ultieme glamourmoment?
    Als ik mijn make-up heb gedaan, maar dat dan alles precies goed lukt. Goed geblende oogschaduw, lippenstift op zijn plaats en eindelijk geen irritante wimpers die aan elkaar vast kleven! Dat voelt zó ontzettend goed!! :):). Jammer dat ik mijn glamourmomentje niet elke dag gebeurt, want mijn eyeliner is nog niet altijd perfect!

    Ik volg je op Bloglovin, Facebook (Britt Vaarwater) en ik heb je bericht ook geliked.

    Liefs,
    Britt.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik doe toch nog snel even mee :D

    Mijn glamourmoment is de moment waarop ik toekom op een feestje en weet dat ik ongetwijfeld overdressed en overgeschminkt ben in vergelijking met mijn down to earth vriendinnen and you know what: I totally like it :D
    Ik volg je via bloglovin (dankzij het bbb forum!)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mijn Ultieme glamourlook was toen ik de eindejaarsbal had op school.
    een hele mooie gala jurk aan met pumps,en mijn vriend had een mooie pak aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mijn ultieme glamourmoment is als ik na twee weken geen make-up eindelijk weer de kwasten pak en alles op mijn gezicht gooi. Ik voel me dan zo blij en krijg er echt die glamour feeling bij. Veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik doe mee! Leuke spulletjes zeg (: Ik volg je op FB & heb het artikel geliked op FB onder r. de v. Mijn ultieme glamourmoment was toen ik vorige week met mijn vriendinnen paradeerde over de boulevard van Barcelona.. Na een lange dag strand liepen we naar de discotheken in ons cocktailjurkjes, high heels, en make up zat ook hoe het zitten moest (verbazend naar zo''n dagje). Ik besefte hoe ontzettend blij ik ben met deze mooie meiden, maar hun inner beauty nog het meest!

    BeantwoordenVerwijderen