8 aug 2012

BOURJOIS | MINI NAGELLAKJES

Mini size nagellakjes, het ziet er gewoon zo über schattig uit! Bovendien bijzonder handig voor diegenen die niet vaak nagellak dragen, of eens een keertje een speciaal kleurtje willen uitproberen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik voorstander ben van mini's omdat ik vaak een bepaalde kleur één seizoen regelmatig draag. En nadien komt het zelden nog uit de nagellakbox. Ik spotte de nieuwste nagellakjes van Bourjois inmiddels twee weken geleden bij de DI en vandaag laat ik enkele lakjes voorbij komen.

De eerste lijn Fashionshow à New York bestaat uit 10 kleuren geïnspireerd op New York en de catwalk. Deze kleuren zijn gloednieuw en deze werden nog nooit eerder door Bourjois gelanceerd.
Violet Party
Violet Party oogt op de foto zeer metallicachtig, maar dat is voornamelijk vanwege de flits. Dit effect is in het echt veel minder aanwezig. Deze lak heeft wel degelijk twee laagjes nodig voor een goede dekking. Lakt iets minder makkelijk.
Jaune Cab

Jaune Cab is een warm gele kleur met een crème finish. Het gele gaat zelfs richting oker wat helemaal hot is dit najaar! Trendy is Jaune Cab zeker en vast. Hierboven zijn twee laagjes zichtbaar.

De andere lijn Princesse à Vienne is eerder een lieflijke collectie. Tevens bestaande uit 10 kleuren waarvan je kan zeggen dat zowel trendy zijn als lief en romantisch.
Silver Chic

Silver Chic heeft effectief twee laagjes nodig om volledig dekkend te zijn. Enig nadeel, deze nagellak bevat vrij veel glitters waardoor hij zich niet zo makkelijk laat verwijderen.

Sweet Kaki
Sweet Kaki laat zich makkelijk lakken. Op bovenstaande foto heb ik twee laagjes aangebracht, maar in principe heb je aan één laagje voldoende.

Kortom een leuk concept van Bourjois. Het kwastje is vrij klein, waardoor het misschien iets of wat lastig kan zijn om je nagels mee te lakken, maar persoonlijk had ik er weinig problemen mee. Wel even goed opletten als je de plastiek seal rond de dop wil verwijderen dat je niet alles verwijderd. Aangezien de leuke opdruk niet op het flesje gedrukt is, maar op een plastieken hulsje. Pluspunt is de droogtijd van deze lakjes.

Vanaf heden te koop bij de drogisterij (bv DI, het Kruidvat) en bij de parfumerie (bv Ici Paris XL). Prijs per stuk 2.99 euro (3 ml).

10 opmerkingen:

  1. Ik ben wel fan van zo'n kleine flesjes, wanneer maak je ook echt es nagellak op ? De kaki kleur is erg leuk !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die gele vind ik supermooi! Wat handig, zo'n kleine flesjes...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze zijn inderdaad supercute, deze minilakjes. Ik kocht gisteren de donkerblauwe versie van deze nagellak, maar in een domme bui (valt wel meer voor) haalde ik niet enkel het bovenste plastiekje eraf maar ook de rest van het label. Dus bij gebrek aan een etiket, noem ik de kleur gewoon BLAUW :-) Ik ga ze vanavond uitproberen, ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve flesjes! Violet party is alvast mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen