20 jun 2012

GOSH | MISS GOSH VERKIEZING

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Gosh een verkiezing waarbij ze opzoek zijn naar een nieuw gezicht voor hun winter collectie. Voel jij je geroepen om het nieuwe boegbeeld van Gosh te worden? Dan vertel ik je hoe je mee kan doen.


1. Koop tijdens de waanzinnige actieweken die nu lopen bij het Kruidvat enkele leuke make upjes van Gosh. Actie = 2de aan de helft van de prijs.
2. Ga naar www.kruidvat.be/gosh en upload een foto van jouw ultieme Glamourlook . Gebruik je favoriete producten van GOSH en wees vooral heel creatief. Laat je creativiteit zien in zowel je look als je foto! Meedoen kan van 18 juni t/m 1 juli 2012.
3. Een professionele jury kiest vervolgens uit alle inzendingen de 15 beste foto’s. Van 23 juli t/m 5 augustus 2012 kun je zelf ook meestemmen op de geselecteerde foto’s.
4. De uitslag wordt in week 32 bekend gemaakt. Kijk voor de actievoorwaarden op www.kruidvat.be/gosh.

Wat kan je winnen? Je wordt uiteraard voor 1 jaar het gezicht van Gosh, je wordt uitgenodigd voor een exclusieve fotoshoot. Waarbij je haren en make up tot in de puntjes verzorgd worden door professionals. En wie weet is het een mooie start van een verdere carrière als model... .

Veel succes

1 opmerking: