26 mei 2012

LUSH | VIP NIGHT

Gisteren ben ik samen met Dorien naar de Lush VIP night geweest bij Lush Maastricht. Het was de allereerste keer voor ons beiden, en het leek me leuk om kort een klein verslagje te maken. Zodat je een beeld krijgt wat zo'n VIP night nu precies inhoudt.

Iedere maand organiseert Lush een VIP night waar je mits op voorhand te reserveren naartoe kunt gaan. Ditmaal vond het op een vrijdag plaats, maar ik vernam dat het meestal op een woensdag avond door gaat. Steeds na sluitingstijd zodat de medewerkers van Lush ook de nodige tijd en aandacht hebben voor jou. Altijd prettig, als je graag wat extra uitleg of advies wil over een aantal producten.


De VIP night van de maand mei stond in het teken van de stad en jezelf klaarmaken voor een feestje. Ik vond het thema wel heel erg leuk. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat je met een aantal producten van Lush jezelf helemaal "partyproof" kon maken. Want als ik denk aan Lush dan denk ik aan bruisballen, en leuke shower jellies enz. Maar niet aan bodylotions, body powders en gekleurde lipbalsems. Anderzijds vond ik het een toffe manier om nog meer kennis te maken met Lush. Ik ken Lush al enkele jaren, maar ditmaal probeer je bij wijze van spreken tien verschillende bodyproducten op één avond. Terwijl als je even in de winkel binnen springt probeer je hoogstend één of twee dingen uit.


Nadat iedereen alle producten uitgeprobeerd had, vond er nog een super originele winactie plaats. Onder de deelnemers werd er een cadeauset verloot. En de opdracht was te raden hoeveel 1/4 van een Lush zeep (je weet wel zo'n mega blok) weegde. Man man man. Moeilijk!! Ik zat er compleet naast, maar het was wel enorm leuk om te gissen en raden.

In het vlogje hieronder hoor je helemaal op het einde alleen onze stem nog, en zie je ons gezicht niet meer in beeld. Waarvoor mijn excuses, maar ik wou het je toch even laten zien, om je een idee te geven.


Zelf kocht ik de Rub, Rub, Rub douchescrub. Deze testte ik wel al tijdens de sessie. Het is een hele stevige zeezout scrub, die je ook als "douchegel" kunt gebruiken. Als je het minder intens wil, kan je je favo douchegel vermengen met de Rub, Rub, Rub. Want de geur is vrij neutraal, en zou zeker je eigen douchegel niet overheersen.

Voor mij was het alvast een geslaagde avond, zeker voor herhaling vatbaar! Blijkbaar was volgens medewerker Gerard, de skincare avond ook een aanrader. Dus die gaan ik en Dorien ook nog wel een keertje proberen! 

10 opmerkingen:

  1. Oh, het leek me superfijn! Die jongen op de foto's en in het filmpje heeft mij ook al een keertje geholpen, superlief!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ziet er inderdaad een vriendelijke jongen uit :)

      Verwijderen
    2. Inderdaad een vriendelijke jongen, en hij weet ook enorm veel over Lush!

      Verwijderen
  2. Zo leuk ! Ik ben nog maar twee keer in een Lush winkel geweest, ben niet zo bekend met de producten. Vind het soms net iets te duur om te zeggen : laat ik dit of dat es proberen !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Op zich is het misschien dan wel een aanrader om een keertje zo'n vip night bij te wonen. Dan kan je rustig de producten uitproberen, ruiken en voelen. En advies vragen. En dan kan je nog kijken van hmm dat bevalt me of dat niet. Dan wik en weeg je ook wat meer over je aankopen, en ik vind ze dan ook doelbewuster.

      Verwijderen
  3. Oh zo leuk!! Wil ik ook dolgraag eens gaan doen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik had ook nog getwijfeld om te gaan! dan had ik je gezien haha maar had op het laatste moment een BBQ

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk! Normaal ga ik ook altijd, maar nu had ik het te druk met Pinkpop ;)
    Ben benieuwd wanneer de volgende VIP avond plaats vind :D

    BeantwoordenVerwijderen