3 apr 2012

NIVEA DEO SENSITIVE & PURE

In mijn laatste blogpost over AXE las ik regelmatig in de comments dat er liever geopteerd werd voor een neutraal geurtje. Mogelijk zijn de nieuwste deo's van Nivea dan iets voor jou. Nivea Sensitive & Pure draagt zorg voor de meest gevoelige huid. 100 % pure bescherming. 0 % alcohol, 0 % parabenen en 0 % conserveringsmiddelen.




Wist je dat maar liefst 67 % van de vrouwen last heeft van een gevoelige okselhuid? De formule van de Sensitive & Pure deo's zijn verrijkt met kamille en avacado-olie. Kamille is gekend om zijn verzachtende, ontstekingsremmende en anti allergische eigenschap. Terwijl avocado-olie de huid hydrateert en helpt te vernieuwen.

Kortom het voorkomt irritatie en maakt dat we mooie zachte en gladde (tenminste als je regelmatig het scheermesje bovenhaalt) oksels krijgt. Zonder enige vorm van roodheid, of branderigheid.

De Nivea Sensitive & Pure deo's bieden 48 uur beschermen en zijn verkrijgbaar in twee vormen. Een spray met een subtiel geurtje. Of een deoroller zonder parfum.

Vanaf heden te koop bij de supermarkt en drogisterij.
Nivea spray deo Sensitive & Pure 150 ml - 3.29 euro
Nivea roll-on deo Sensitive & Pure 50 ml - 3.29 euro

Hoe ga jij geurloos het voorjaar in? Kies je voor een spray of een roller?

1 opmerking:

  1. ik kies altijd spray. dat plakkerige gevoel van een roller kan ik echt niet uitstaan.

    BeantwoordenVerwijderen