1 apr 2012

MAX FACTOR MAKE UP UITGETEST

Inmiddels een hele poos geleden was ik aanwezig op een Max Factor event (klik hier) waarbij we enkele leuke Max Factor make up producten meekregen naar huis om uit te proberen. Hoogtijd om even samen een blik te werpen op de verschillende producten die ik heb uitgeprobeerd. En uiteraard mag je zoals altijd weer een eerlijke mening van me verwachten.

Max Factor - Miracle Touch foundation

Deze Miracle Touch foundation is een bijzonder product. Meer bepaald de textuur van deze foundation. Als je het met een sponsje of kwast aanbrengt op je huid voel je meteen dat de textuur erg licht is. Bijna een waterig gevoel op de huid. En naarmate het product uitgewerkt wordt, gaat het volledig versmelten met de eigen huid. En krijg je een mooie egale dekking met een semi matte finish. In mijn ogen dekt dit product natuurlijk, en voelt fijn en fris aan. Ik weet dit soort texturen wel de appreciëren. Onderin zit er een handig make up sponsje verstopt.


Links geblend - Rechts gewoon aangebracht

Max Factor - Creme Puff poeder

Om het geheel allemaal even te fixeren kan je een beetje Creme Puff aanbrengen. Zelf doe ik dit met een hele grote make up kwast. Zelden met het bijhorende sponsje. Ik krijg het idee dat mijn make up er langer mooi blijft uitzien, en langer gematteerd blijft. Wees wel zuinig, want al snel wordt het geheel heel poederig. Alsof je net een porcelainen pop bent. En dat wil je uiteraard niet. De geur van dit product is erg aanwezig. Nog nooit eerder is me opgevallen dat een finishing powder zo rijkelijk geparfumeerd is, als deze. Vergelijkbaar met een oude oma geur, maar gelukkig verdwijnt de geur weer snel.



Max Factor - Mastertouch Concealer

Dit is mijn meest favoriete product. Door een draaibeweging te maken, pomp je als het ware het product naar boven. Waardoor je het vervolgens met het schuine kopje kunt aanbrengen onder de ogen. Voor het camoufleren van donkere cirkels en wallen. De textuur is erg licht en voelt fijn aan. De applicator vind ik handig maar zelf werk ik de concealer nadat ik hem heb aangebracht, altijd uit met mijn vingertoppen. Niet met het sponsje zelf. De concealer dekt oké, maar is niet ultra dekkend. De eigen huid schemert nog lichtjes door. Maar wat ik wel erg mooi vind aan deze Mastertouch concealer is dat hij oplichtend werkt. Een klein negatief puntje is dat dit product onwijs snel op gaat en de prijs die je ervoor betaald dan relatief "duur" kan zijn.


Links geblend - Rechts zo aangebracht

Max Factor - Miracle Touch creamy Blush

Het eerste wat ik dacht, toen ik deze blush zag was. Oh my God dit is een klein potje, maar nu besef ik waarom. Dit product is ontzettend zuinig in gebruik. Slechts 2 kleine stipjes is voldoende om je wangen te voorzien van een gezonde blos/glans. Mocht je niet zo'n fan zijn van deze Soft Pink kleur, dan heb je ook nog keuze uit andere kleurtjes. Zelf vind ik deze kleur wel erg mooi, zeker voor het voorjaar. Het product laat is makkelijk uitsmeerbaar en heeft een goede houdbaarheid.



En dan nog even een FOTD waarbij ik alle producten die hierboven vermeld zijn gebruikt heb.

Binnenkort mag je ook nog een review verwachten over enkele andere Max Factor producten, maar daar later meer over.

Te koop bij de drogisterij zoals het Kruidvat

Miracle Touch foundation (verkrijgbaar in 6 kleuren) - 15.99 euro
Creme Puff poeder (verkrijgbaar in 6 kleuren) - 12.49 euro
Mastertouch concealer (verkrijgbaar in 3 kleuren) - 10.99 euro
Miracle Touch creamy blush (verkrijgbaar in 4 kleuren) - 10.99 euro

Heb jij leuke favorieten van Max Factor?

12 opmerkingen:

  1. Ik ben benieuwd naar die concealer, jammer dat die zo snel opgaat!
    De blush staat trouwens erg mooi, lekker fris!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De concealer heb ik ook helemaal opgebruikt! Lieve blush ook, frisse lentewangetjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De blush ziet er heel mooi uit ! Het poeder heb ik zelf al gehad en vind ik helemaal niet fijn, plus die geur is toch wel storend.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die geur vind ik echt zo'n bomma parfum. Maar ik vind wel dat de geur vrij snel verdwijnt waardoor het mij niet echt stoort. Maar ik kan aannemen dat dat voor jou wel het geval is :-)

      Verwijderen
  4. Ik heb die blush ook, heerlijk is die, en inderdaad zuinig :) Ben nu ook wel benieuwd naar de andere producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie producten! Vooral de blush is prachtig :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die concealer schijnt geweldig te zijn, moet hem toch ook eens testen als concealer lover

    BeantwoordenVerwijderen