29 mrt 2012

DE ONLINE WEBSHOP VAN KIEHL'S OPENT ZIJN DEUREN

De klok is stilaan aan het aftellen. Want morgen (30 maart 2012) opent Kiehl's hun eigen Belgische webshop! Klik hier om alvast een kijkje te nemen.


Jawel, het heeft even op zich laten wachten. Maar ik vind het alvast een positieve vooruitgang voor het merk zelf. Want op deze manier zal het toegankelijker worden voor het grote publiek. Aangezien het op dit eigenste moment slechts op 4 locaties in België wordt verkocht. Met de introductie van de webshop, komt hier alvast een grote verandering in.

Je zal binnen je eigen account telkens opnieuw kunnen nakijken welke producten je in het verleden hebt aangeschaft. Wat de favorieten zijn van jezelf, andere kopers en zelfs van de Kiehl's medewerkers.

Maar mocht je totaal geen ervaring hebben met Kiehl's blijft het een aanrader om een keertje langs te gaan in een store zelf. Om in de eerste plaats kennis te maken met het merk en de verschillende producten en texturen. En tevens om je het nodige advies te laten geven. Klik hier voor mijn persoonlijke ervaring hieromtrent.

6 opmerkingen:

  1. De winkel in Antwerpen is voor mij gemakkelijk te bereiken maar een webwinkel is altijd handig !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk nieuwtje maar niet echt nodig voor mij. De winkel in Gent zit vlak om de hoek van mijn school :d !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Voor mij is een webshop wel superhandig. Tenzij ze een Kiehl's openen in Limburg... :D

    BeantwoordenVerwijderen