16 mrt 2012

BEAUTY NIEUWS: GARNIER ULTRA LIFT

Ultra Lift is een twee in één verzorging waarbij een serum en dagcrème gecombineerd worden. Het beste van twee werelden verpakt in een handige pompflacon. Een serum is een sterk geconcentreerd product dat de ideale bondgenoot is als je actief de strijd tegen veroudering wil aangaan. De romige textuur van de crème is verrijkt met galamboter voor een fijn smeerbaar product. De Ultra Lift bevat eveneens rijstpeptiden ter ondersteuning van de collageen aanmaak. Collageen en elastine zijn twee belangrijke elementen die in een grote hoeveelheid aanwezig zijn als je jong bent. Naarmate je ouder wordt, neemt de aanmaak van collageen en elastine af. Een derde belangrijk ingrediënt is Pro-Retinol (afgeleide van vitamine A). Stimuleert de celvernieuwing van de epidermis (opperhuid) en de strijd tegen de eerste tekenen van veroudering.
Algemeen richt dit product zich op een stralende huidteint, en verbeterd de huidkwaliteit. Aan te raden vanaf de leeftijd van 30 jaar, maar uiteraard kan dit individueel verschillen.

Persoonlijk vind ik dergelijke producten handig. Het is tijdbesparend, en neemt in je badkamer minder plaats in. Hopelijk slaat dit product de bal niet mis, met de twee producten onderling te combineren.

Vanaf maart 2012 te koop bij de drogisterij en supermarkt. Prijs per stuk 11.99 euro.

3 opmerkingen: