25 mrt 2012

ACHTER DE SCHERMEN: KNEIPP VERWENDAG

Af en toe neem ik jullie even mee om een kijkje te nemen achter de schermen van Beauty Treasures. Gisteren was ik uitgenodigd bij het Thermen complex Katara in Belsele (nabij Sint-Niklaas). Er vond namelijk een Kneipp verwendag plaats. Katara is het enige sauna complex in heel België dat samenwerkt met Kneipp. Wat ik persoonlijk toch wel erg bijzonder vind. Dus ik vond het dan ook een unieke kans om op zo'n leuke verwendag aanwezig te zijn! Benieuwd welke Kneipp producten er allemaal werden voorgesteld?

Zet je even schrap voor een overdosis aan foto's.






Wist jij dat Kneipp leuke geschenkverpakkingen heeft? Zeer leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Denk maar aan verjaardagen, Moederdag en de feestdagen


Verder wist ik niet dat Kneipp een eigen voetverzorgingslijn heeft die zelfs geschikt is voor diabetis patiënten.


Tot slot hebben ze niet alleen beauty producten, maar ook een assortiment van acht verschillende soorten kruidenthee. Wist je trouwens dat het best verkopende Kneipp product de kruiden thee gewichtsafname is? Dat had ik zelf niet verwacht.


Maar niet alleen werden al deze mooie Kneipp producten aan ons voorgesteld. Het was een ware pamperdag. In de namiddag genoot ik van een heerlijke rugpakking. En terwijl al dat goeds op mijn rugje kon inwerken, kon ik genieten van een mini facial en hoofd, nek en schoudermassage. Heerlijk! Verder kan Katara je meer bieden dan alleen leuke behandelingen. Ze hebben zeer veel soorten sauna's. Denk maar aan de klassieke finse sauna, een panoramasauna, een Arabische sauna, infrarood sauna, ... . Maar het allerleukste vond ik toch wel het Turkse stoombad waarbij je kan deelnemen aan een soort sessie. Waarbij je tijdens de sessie (onder professionele begeleiding) jezelf helemaal scrubt, voorziet van een complete lichaamspakking tot zelfs een gelaatsmaskertje. Echt heerlijk, en zeker een aanrader als je het mij vraagt. Mijn huid voelde nadien geweldig zacht aan. Heerlijk zen en voldaan keerde ik terug richting huis.

Ik ga zeker en vast nog een keertje terug richting Katara op een woensdag, want dan is het badpakdag. De overige dagen is deze sauna enkel naakt te betreden. Neem snel een kijkje op de website van Katara, om zelf te ontdekken hoe mooi dit relaxparadijs is.

Zou jij ook in deze prachtige relaxruimte tot rust komen?
Bron
Binnenkort mag je enkele reviews verwachten van de Kneipp producten!


15 opmerkingen:

  1. Kneipp is heerlijk nu het vernieuwd is! I love it!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja de nieuwe verpakkingen zijn echt leuk en mooi. Het trekt ook je aandacht, en staat leuk in de douche of in je badkamer algemeen :-).

      Verwijderen
  2. Die kamer/relaxruimte ziet er super uit! Zou ik nu wel nodig kunnen hebben voor mijn scriptie afronding..;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat kan ik goed geloven. Dan zou het studeren wel opschieten!

      Verwijderen
  3. ohh ik vind het zoo jammer dat ik moest werken... Zien er allemaal fijne producten uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het was leuk om je nog eens te zien Steffi! Was te lang geleden :) En dat stoombad was heerlijk ^^

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Was inderdaad super lang geleden, te lang hé! Was echt heerlijk, ik wil zeker nog eens :D

      Verwijderen
  5. Ik wou er supergraag heen maar moest naar een trouw van één van m'n beste vrienden, kan je moeilijk van wegblijven eh

    BeantwoordenVerwijderen