10 feb 2012

L' OCCITANE CERISIER PRINCESSE COLLECTIE + REVIEW

L'Occitane heeft ter gelegenheid van Valentijn een limited edition collectie gelanceerd Cerisier Princesse (Cherry Princess). Je zou de collectie kunnen omschrijven als lieflijk, en zoet. De rode draad door deze collectie is de kerselaar waaraan deze collectie haar zoete geur ontleend. Alle producten uit deze collectie bevatten kersen extracten van de Luberon (streek in de Provence).



Stuk voor stuk lekker geurende items met een zoete geur. Als je houdt van heel frisse geuren zoals citrus enzovoort dan is deze collectie zeker en vast een skipper.

Zelf probeerde ik de Pearlescent Showergel uit. Hmm, heerlijk! Tenmiste als je houdt van de combinatie lekker veel schuim en een zoete bloemengeur. Dit is niet meteen een geur waar ik iedere ochtend naar zou grijpen.  Maar 's avonds vlak voor het slapen gaan mij douche met deze douchegel werkt in op mijn "slaapgemoed". Het is als het ware een crème douchegel die verpakt zit in een mooie verpakking. De drukknop werkt praktisch en is bovendien hygiënisch, want het geeft niet meteen de mogelijkheid dat er water in de verpakking sijpelt. De geur geurt nog even na, maar verdwijnt vrij snel.



De producten zijn voorlopig limited edition. De best verkopende producten zullen later opgenomen worden, en blijven in het assortiment als onderdeel van de Cerisier lijn.

L'Occitane heeft in België diverse verkoopfilialen. Bezoek hun officiële website voor te ontdekken waar deze gelegen zijn.

Eau de Toilette 50 ml 32 euro
Silky Bodygel 250 ml 20 euro
Pealescent Showergel 250 ml 14 euro
Handcrème 30 ml 6.50 euro
Solid Perfume 10 ml 8 euro

4 opmerkingen:

  1. Lijkt me een erg fijne lijn, ik hou van zoete, fruitige geuren. Als ik nog eens in Brussel ben, ga ik zeker langs bij L'Occitane :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie collectie, helemaal de eerste en derde foto, prachtig uitgestald! Zoete showergels zijn mijn favoriet, hoe zoeter, hoe beter!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hmm die Cherry princess lijkt me fijn :) Heb nog nooit producten gehad van dit merk helaas.

    BeantwoordenVerwijderen