28 feb 2012

HALLO ZON WAAR BEN JE?

Ben jij net als mij al aan het zwijmelen over de zomer? Of misschien vertrek je binnenkort naar een warme oord. Dan zet ik vandaag alvast enkele nieuwe producten op een rijtje voor je. Deze zijn zeker niet onbelangrijk als je, je richting de zon begeeft.

Garnier Ambre Solaire is een bekend merk als het op zonnebescherming aankomt. Niet geheel onterecht, want ze bevinden zich reeds 75 jaar in de branche. Anno 2012 pakt Ambre Solaire uit met 2 nieuwe producten waarbij het aanbrengen van een bescherming veranderd in een echt schoonheidsritueel.


De Golden Protect geeft een instant boost aan je zelfvertrouwen. Met dit nieuw gamma hoef je je niet meer onzeker te voelen over je witte melkflessen. De vernieuwende formule combineert een effectieve beschermende factor met onmiddelijk zichtbaar sublimerend effect. De gouden parelmoerdeeltjes weerkaatsen het licht, dit effect wordt pas optimaal als de zon schijnt op de huid. Het creërt als het ware een spiegeleffect. De zonnecrème is tevens verrijkt met monoï olie. Waardoor de huid tijdens het bruiningsproces gehydrateerd blijft. En een gehydrateerde huid zorgt voor een mooiere bruining.

Te koop vanaf maart 2012 bij de supermarkt en drogisterij.
Golden Protect SPF 10 - 12.99 euro
Golden Protect SPF 20 - 14.99 euro
Golden Protect SPF 30 - 15.99 euro


Een ander product van Ambre Solaire is de zonnebeschermingsmelk met vitamine C. Misschien ken je vitamine C wel, een zeer bekende oppepper in zijn soort. Vitamine C is een antioxidant die ons beschermd tegen vrije radicalen tijdens het bruiningsproces. Het voorkomt dat onze huid uitdroogt. Deze duurzame hydraterende formule houdt vocht vast, plakt niet en voelt niet vettig aan. Bovendien wordt deze crème snel geabsorbeerd.



Te koop van maart 2012 bij de supermarkt en drogisterij.
Zonnecrème met vit C SPF 10 - 10.49 euro
Zonnecrème met vit C SPF 20 (200 ml) - 11.99 euro
Zonnecrème met vit C SPF 20 (400 ml) - 16.49 euro
Zonnecrème met vit C SPF 30 - 12.99 euro

Niet alleen je huid moet je goed en voldoende beschermen als je in de zon gaat, ook je haren zijn niet ongevoelig voor de zon. Kérastase Soleil stelt een gamma voor aangepast op elke vrouw haar haartype.


Huile Lactée is een compleet nieuw product in het assortiment.  Het is een tweefasige melkolie die verrijkt is met Ylang Ylang. Het beschermt, voedt, en houdt je haar in bedwang. Met als resultaat mooi, soepel glanzend haar. Wie wil dat nu niet? Zeer geschikt voor gevoelig, gekleurd haar. Heb je geen gekleurd haar of haar dat toon op toon gekleurd is, dan ga je beter voor de Kérastase Huile Céleste. Ontkleurd of gehighlight haar heeft eveneens een aangepaste haarverzorging voor tijdens het zonnebaden namelijk Aqua Seal.



Om je haarverzorging compleet te maken, kan je je haren wassen met de Bain Après Soleil, en naverzorgen met een conditioner, haarmasker of serum. Zo voorkom je dat je met een droge bussel stro richting België vertrekt.

Te koop bij de Kérastase kapper.
Huile Lactée - 22 euro
Huile Céleste -  22 euro
Aqua Seal - 23.50 euro
Bain Après Soleil - 17.90 euro
Serum Après Soleil - 22.50 euro
Masker Après Soleil - 32 euro

Gebruik jij op vakantie of tijdens de zomer een aangepaste huid/haarverzorging?

6 opmerkingen:

  1. Ik ben al begonnen met zelfbruiner te smeren :d !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Kérastase producten lijken me fijn, ik ben trouwens sowieso al fan van de volume lijn van Kérastase.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kijk al zooo erg uit naar de zomer! Mijn SPF dagcrème heeft zijn weg ook al teruggevonden :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Laat de lente maar komen, en beter nog, de zomer!!! Dat zeg ik !

    BeantwoordenVerwijderen