2 feb. 2012

THE BODY SHOP VALENTINE VIP EVENING


Regelmatig organiseert The Body Shop VIP avonden. Samen met vriendinnen of alleen kan je het leuke assortiment van dichterbij gaan bekijken. Dit vindt plaats 's avonds tussen 17u en 20u zodat de medewerksters extra tijd aan je kunnen besteden. Met andere woorden extra tijd voor je advies te geven, je te laten kennismaken met eventuele nieuwigheden en je te voorzien van een leuke maquillage.Lijkt mij de ideale manier om de Chocomania eens te gaan bekijken. Want natuurlijk zijn er tijdens zo'n vip avond ook fijne kortingen. Denk maar aan 10 % korting op de make up, en vanaf 35 euro krijg je een leuk valentijnssetje erbij.

Kortom wie gaat er 8 februari een keertje langs bij The Body Shop? Voor deelnemende filialen, en om te resereven neem je best een kijkje op de website van The Body Shop. Klik hier.

5 opmerkingen:

 1. Nog nooit gedaan maar lijkt me wel leuk om eens te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk eens even kijken op de site van TBS :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog nooit gedaan , maar het lijkt me wel heel erg tof! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb me ingeschreven hier in TBS Brugge, deed ik trouwens al een tijdje geleden ook. Is wel eens leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb super herinneringen aan de VIP-avond van vorig jaar. Nadat ik geweest was ging ik met vriendlief eten en daarna heeft hij me ten huwelijk gevraagd ^^

  BeantwoordenVerwijderen