3 feb 2012

REVIEW J'OUVERT DRAMA LASH MASCARA

Volle, dramatische wimpers is iets waar ik altijd al van gedroomd heb. De vele mascara reclame campagnes vliegen je om de oren en verleiden jou met prachtige lange, volle wimpers. Maar vaak leidt het toch een grote teleurstelling. J’ouvert ontwikkelde Drama Lash mascara die ideale oplossing als je niet overweg kunt met valse wimpers. Maar toch houdt van het effect hiervan. Ik testte alvast deze Drama Lash mascara voor jullie uit.

Toen het pakje thuis aankwam, was mijn interesse erg groot aangezien de verpakking er erg leuk, en stijlvol uitziet. Zeg nu zelf, wanneer heb jij ooit al eens een mascara gezien geleverd in een echte mascarabox? Eens geopend pronken twee mascara’s naar jou. Eentje is een gewone mascara, en de kleinere mascara zijn allemaal kleine vezeltjes. Het is geen mascara, maar je brengt de kleine fibers aan over je nog vochtige mascara. Je start met een laagje gewone mascara, vervolgens breng je de fibers aan en zo bouw je het op tot je het gewenste effect hebt bereikt. Meestal stop ik met twee laagjes fibers en drie laagjes gewone mascara.
Geen mascara

1 laag
2 laagjes
Het klinkt omslachtig, maar eens je het door hebt, lukt het aardig. Het resultaat vind ik mooi, je merkt meteen verschil. Je wimpers ogen voller en langer en geven wel een lichte indruk (mits je voldoende laagjes aanbrengt) dat je valse wimpers draagt. De kleur is echt pik zwart, love it!

Kortom een leuke mascara die je wimpers zeker een grote boost geven, maar persoonlijk is dit niet iets wat ik dagelijks gebruik. Het neemt meer tijd in beslag dan een gewone mascara aan te brengen plus doorheen de dag kunnen er wel eens fibers onder je oog (of af en toe in je oog) terecht komen. Dus zorg zeker dat je een goede laatste coat mascara aanbrengt. Voor mij persoonlijk is dit meer een weekendmascara.
Te koop via de webshop J’Ouvert Cosmetics. Prijs per stuk 22.50 euro.
PS Deze mascara had ik op in mijn laatste look. Waarbij ik nog niet verklapt heb welke mascara het was.
Ben jij onder de indruk van deze mascara?

8 opmerkingen:

  1. Lijkt me fijn maar ook heel omslachtig dus zou niet snel geneigd zijn om dit te kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er heel erg goed uit. Maar persoonlijk vind ik het wat te duur en neemt het naar mijn menig veel tijd in beslag...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is inderdaad meer tijdrovend dan een gewone mascara aanbrengen, daar heb je gelijk in.

      Verwijderen
  3. Ziet er goed uit, maar toch wel wat prijzig vind ik!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je kan het inderdaad al bijna vergelijken met een parfumerie mascara qua prijs..

      Verwijderen
  4. Wauw, niet alleen de verpakking ziet er amazing uit, helemaal netjes in een doosje, op een doekje. Wat een luxe! Je wimpers mogen er ook wezen, prachtig resultaat. Het eerste laagje is echt al voldoende voor een wauw-effect! :D Grappig dat je die vezeltjes moet aanbrengen. :)

    BeantwoordenVerwijderen