24 jan 2012

LEUKE ONLINE BEAUTY PLATFORMS

Online je weg vinden in het grote aanbod aan leuke beauty websites is niet altijd eenvoudig. Benieuwd welke beauty platforms ik regelmatig bezoek? Lees dan snel verder.


Als eerste bezoek ik regelmatig Stralend Haar.be . Een hele leuke website met allerlei handige verzorgingstips mbt haarverzorging en styling. Het is in samenwerking met Schwarzkopf.  Je kan een eigen account aanmaken zodat je op elk artikel je eigen tips kunt delen met anderen. Eén keer per maand kiezen ze een lezer van de maand die thuis een Schwarzkopf pakket toegezonden krijgt. Maar uiteraard is dat niet de enige manier om iets te winnen,  aangezien ze regelmatig winacties organiseren. Ik won al menig prijzen!

Een ander leuk online beauty platform is StyleUnited. Het zorgt voor een portie interessante artikels mbt beauty, mode, haarverzorging en ga zo maar verder. Overigens staat er enkele leuke tutorials op met de producten van Max Factor en Wella Pro Series.

Als je eens een avondje niets te doen hebt, vind ik het altijd prettig om online beauty platforms te lezen naast mijn dagelijkse portie blogs.

Kende jij deze beauty platforms al? Of anderen?

2 opmerkingen: