13 jan 2012

REVIEW GOSH BROW KIT

Deze Gosh Brow Kit kan je terugvinden in mijn bakje waaruit ik make up producten haal die ik dagelijks gebruik. Een handig compact kitje met daarin drie verschillende kleuren wenkbrauwpoeder gecombineerd met een wax. Het paletje wordt geleverd in een ronde matte verpakking met een ingebouwde spiegel. Iets wat handig is als je onderweg bent.


In het begin is het wel even zoeken welke kleur jou het beste past. Of het meeste aansluit bij je eigen wenkbrauw kleur. Meestal mix ik de lichtste met de medium kleur. Het paletje is bruikbaar voor iedereen tenzij je extreem lichte wenkbrauwen hebt. En dan nog denk ik dat  de lichste kleur mooi bij je past. Aangezien een ingevulde, en geaccentueerde wenkbrauw een ware frame vormt voor je gelaat. Eens je wenkbrauw is ingevuld kan je hierover de wax aanbrengen. Deze is zuinig in gebruik en zorgt ervoor dat je wenkbrauwen de hele dag mooi in model blijven. Ik hou er niet van als je wenkbrauwen "haarlak stijf" staan, maar alsnog mooi in shape blijven.

Boven Voor
Onder Na

Kortom een klein compact kitje met drie verschillende kleurtjes die voldoende gepigmenteerd zijn. Het enige nadeel is wel dat je geen refil kunt aankopen van de wax. Want deze gebruik ik ook regelmatig zo als ik te weinig tijd heb in de ochtend. Bovendien is het bijgeleverd kwastje zeker niet waardeloos, aangezien ik het eigenlijk altijd gebruik.

Prijs per stuk 9.99 euro. Te koop bij het Kruidvat.


8 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit ! Geeft een mooi resultaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik ben hier heel tevreden over!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben ook heel tevreden, ik heb zelf héél lichte wenkbrauwen en de lichtste kleur past zelfs goed bij mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, je ziet echt verschil! Mooie vorm heb je in je wenkbrauwen, helemaal als je hem even hebt bijgetekend, gorgeous. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een verschil, maar je hebt sowieso best mooie wenkbrauwen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze gebruik ik elke dag, ben er erg blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen