15 jan 2012

GILLETTE VENUS: DO IT YOURSELF (DIY) WINTERRITUEEL TIPS

Mijn scheermesjes zijn steeds van het merk Gilltette Venus, omdat ik vind dat deze het beste scheren. Maar ook een oplossing zijn voor mijn noden tijdens het scheren. Zoals een fijne scheerkop die makkelijk buigt, mooi resultaat geeft en zachte kussentjes heeft. Ideaal voor de drogere huid van onze benen en oksels.

Tijdens de wintermaanden wordt onze huid droger, schilferig en kan trekkerig aanvoelen. Een aangepaste verzorging is belangrijk om mooie gladde benen/oksels te krijgen. Benieuwd naar een voedend beenmasker dat je thuis zelf kan maken?




Wat heb je daarvoor nodig?
- 50 ml tomatensap
- 1 theelepel citroensap
- een beetje rauwe kool (mag ook gekookt zijn)
- een rauwe geraspte aardapel
- enkele druppeltjes rozenolie
- eventueel nog enkele druppeltjes aloë vera

Het tomatensap, citroensap, de kool en de aardappel laat je weken in een beetje kokend water, en vervolgens laat je het afkoelen. Je brengt het in een dikke laag aan op de benen. Nadien neem je een warme, vochtige handdoek die je om je benen heen wikkelt en ongeveer een 10 tal minuten laat zitten. Dit doet je meteen denken alsof je in een spa beland bent!



Nadat je het beenmasker met water verwijderd hebt, kan je overgaan tot het scheren van je benen. In de supermarkt en bij de drogisterij verkopen ze een ruim assortiment van Gillette Venus producten. Zeker de moeite waard om even te bekijken. Tot slot nog een hydraterende bodylotion of body butter aanbrengen en gegarandeert heb je zijdezachte benen.

Wist je trouwens dat Liv Tyler verslonden is aan dit beenmasker? Ik ga het alvast een keertje zelf uitproberen. Jij ook?

Gebruik jij ook Gillette Venus producten?

10 opmerkingen:

  1. wauw leuke post zeg!
    Ik heb gilette scheerschuim
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met kool dan nog wel, een ongewoon ingrediënt :d ! Maar mss wel es de moeite om uit te proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zeker het proberen waard! Als ik nog eens een spa-dagje houd staat dit zeker op het programma.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk artikel! Mijn scheermesjes zijn altijd van Gillette Venus!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik gebruik geen venus ^^ maar dit lijkt me super leuk om te doen ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik kon nog geen beenmaskers, natuurlijk wel die je ook op je gezicht/lichaam kan gebruiken, maar beenmaskers nog niet! Het klinkt best lekker, ik ga het zeker uitproberen. In de winter, zomer, lente en herfst, zijn mijn benen droog, dus een masker kunnen ze zeker gebruiken. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hey There. I found your blog the usage of msn. That is a very neatly written article.

    I'll be sure to bookmark it and come back to learn extra of your helpful information. Thanks for the post. I'll definitely return.
    Check out my homepage - nicer dicer plus

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Excellent blog you have here but I was wanting to know if you knew of any forums that cover the same topics
    discussed here? I'd really like to be a part of community where I can get responses from other experienced people that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Thank you!
    My site : how to unlock iphone free

    BeantwoordenVerwijderen