26 jan 2012

BEAUTY NIEUWS: NIEUWE PRODUCTEN VAN MAYBELLINE

Praktisch om het half jaar komt Maybelline met een nieuwe mascara op de markt. Denk maar aan hun recente revelaties One by One, Collosal Cat Eyes, Falies Black Drama en hun nieuwste is Volum' Express  Falsies Flared mascara.


Het gepatenteerde Spoon Flare borsteltje zorgt voor gelifte en gekrulde wimpers in combinatie met een vals wimpereffect (veel volume). Klinkt alvast erg veel belovend, want ik vind valse wimpers prachtig. Zeker als ze in het buitenste hoekje net een tikkeltje langer zijn dan aan de binnenkant. En dan nu in mascara vorm, ik ben benieuwd.

Aangezien het bestaande gamma Falsies nu bestaat uit 3 soorten, vind je hieronder een handige guideline welke mascara het beste aansluit bij jouw voorkeur.


Verder voegt Maybelline aan de Eye Studio Smoky drie nieuwe oogschaduwpaletjes toe. Een handig paletje met vier op elkaar afgestemde kleuren die je onderling kan combineren voor een smokey look. Maar uiteraard beperkt zich dit niet tot één look, maar je kan hiermee diverse looks creëren. Super handig als je op vakantie gaat.




Eye Studio 11.99 euro
Falsies Flared 13.99 euro

Binnenkort mogen jullie hier meer over verwachten.

3 opmerkingen: