17 nov 2011

FA NUTRISKIN VERZORGING

Fa heeft een compleet nieuw gamma met de NutriSkin lijn. Het is een unieke formule met 7 voedende elementen die de huid onweerstaanbaar zacht laat aanvoelen.

De douchecrèmes zorgen voor een aangename douche ervaring en zijn verkrijgbaar in 3 varianten. Acai Berry met de inspirerende geur van acaibes, Green Tea met het frisse groene thee extract, en geur. En tot slot nog White Peach met een milde verzorgende geur.

Om na deze fijne douche ervaring onze huid lekker te verzorgen kan je gebruik maken van de Fa NutriSkin bodylotion. Eveneens verkrijgbaar in 3 varianten. Shea Butter en White Peach zorgen voor de ideale match met een droge huid. Terwijl Acai Berry gecombineerd met aloë vera de normale huid van voldoende hydratatie voorziet. De laatste variant is Cafeïne en Green Tea om de huid te verstevigen.

Ontdek tevens de Fa NutriSkin deo, een anti-transpirant deo die 48 uur bescherming biedt en een onweerstaanbaar zacht en droog huidgevoel nalaat. Deze deo zonder alcohol, is verkrijgbaar in 3 vrouwelijke geuren: Maximum Protect, Natural Fresh en Invisible Control.
 

De producten zijn verkrijgbaar bij de drogisterij en de supermarkt.
Douchegel 250 ml 2.59 euro
Badschuim 500 ml 3.79 euro
Bodylotion 250 ml 3.49 euro
Deo 150 ml 2.99 euro
Deo roller 50 ml 2.99 euro


Een leuk verzorgingsgamma voor een beperkt budget!



1 opmerking: