7 nov 2011

BEAUTY NIEUWS: ESSENCE, MAC EN BVLGARI

In mijn rubriek beauty nieuws breng ik diverse make up & beauty merken te samen om jullie op de hoogte te houden omtrent nieuwigheden. Als eerste mogen we in de maand december de nieuwe collectie (limited edition) Circus Circus verwachten van Essence. Een feestcollectie waarbij de nadruk ligt op langhoudende oogschaduw, glitters en lip laquers. Daarnaast een leuk assortiment aan feestelijke nagelproducten en zelfs een eau de toilette (in pocket size en normaal). Benieuwd naar dat geurtje? Ik alvast wel.

Te koop vanaf december 2011 bij het Kruidvat. Prijzen variëren van 1,79 euro tot 2,99 euro. De prijzen omtrent de eau de toilette zijn (nog) niet bekend.



Ook MAC investeert dit jaar weer in een prachtige eindejaarscollectie genaamd Glitter and Ice. De collectie is naar goede gewoonte opgesplitst in twee delen. Je hebt een deel setjes die je eventueel cadeau kan geven, maar ook een deel wat uitsluitend uit individuele producten bestaat. Kortom weer veel te veel van het goede (voor de portemonnee). Alle producten zijn limited edition en slechts tijdelijk te koop vanaf november.


Bron Temptalia
Bron Temptalia


Mocht je interesse hebben, kan je best zelf langs gaan om de producten in het echt van naderbij te bekijken en uit te proberen.


Prijzen variëren van 12,5 euro tot 55 euro. Te koop vanaf november 2011. Je vindt in België een MAC store in Knokke, Gent, Antwerpen, Wijnegem en Brussel.

Een klassieker om cadeau te geven bij de feestdagen is en blijft een parfum. Nieuw van Bvlgari is de geurcreatie Mon Jasmin Noir. Dit nieuw parfum ademt luxe en prestige uit. Waarbij de ingrediënten een samenspel zijn van stralende florale noten die extreem vrouwelijk geuren. Enkele noten die je mogelijk kan herkennen zijn: gouden cederappel, meiklokjes, Arabische jasmijn, winterjasmijn, nog enkele houtnoten en musk. Een unieke blend voor een sensueel en modern eau de parfum.



De collectie eau de parfum is verkrijgbaar in 3 formaten: 25 ml - 42 euro, 50 ml - 74 euro en 75 ml - 95 euro. Overigens vind je nog een douchegel terug 100 ml - 22 euro, en een bodylotion 100 ml - 28 euro. Te koop bij de parfumerie.

Heb jij een interessant idee'tje gezien voor cadeau te doen bij de eindejaarsfeesten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten