15 okt 2011

VERNIEUWDE HERBAL ESSENCES

De vernieuwde collectie van Herbal Essences bezorgt je prachtig, glazend en gezond haar. Ontdek de nieuwe dimensie van pure verwennerij met de verbeterde formule, de leuke verpakkingen en lekkere geuren.

De innovatie omtrent de nieuwe formule zit in het feit dat ze een perfecte mix gemaakt hebben tussen de heerlijkste geuren en botanische extracten. Precies voldoende om je haar te geven, waar je altijd al van gedroomd hebt. Het geheim zit in het feit dat de ingrediënten bewaard blijven tot het moment dat ze contact maken met water. De natuur blijft de inspiratiebron. De botanische extracten zijn niet alleen een weldaad voor je haar, maar ook voor je zintuigen. Een privemoment van pure verwennerij.

Zelf testte ik inmiddels de Hello Hydratation. Een shampoo en conditioner die helpt droog haar te voorzien van voldoende hydratatie en geeft je haar een gezonde glans. De yumm yumm geuren van Hawaiiaanse kokosnoot en orchidee-extracten zitten hierin verwerkt. Daarnaast heb ik ook het duo Uplifiting Volume gebruikt. Dat eigenlijk de perfecte match is voor mijn fijn haar. En wederom voorzien van een hemelse frisse geur van passievrucht en parelextracten.

Hello Hydratation

Uplifting Volume


Te koop bij de supermarkt en drogisterij. Adviesprijs per stuk 2,99 euro voor 250 ml. Diverse varianten: beautiful ends, uplifting volume, color queen, hello hydratation, supermodel straight, fresh balance en dazzling shine.

Ben jij on a budget? Dan moet je alvast deze shampoos en conditioners eens een keertje bekijken.

5 opmerkingen: