6 okt 2011

LUCY LIU IS HET NIEUWE GEZICHT VAN BRAUN

Braun heeft een nieuw gezicht namelijk Lucy Liu. Deze Oostere schoonheid zal vanaf oktober het uithangbord van Braun worden. Geroemd om haar iconische verschijning, en haar tijdloze schoonheid is het weinig verwonderlijk dat Lucy Liu werd verzocht om het Braun beautyteam te vergezellen.



Door haar veeleisende job als actrice wordt haar haar voorturend gestyled, en is het dus uitermate belangrijk om het in topconditie te houden. De Brain Satin Hair 7 stijltang en brush zijn alvast haar nieuwe bondgenoot.

De Braun Satin Hair 7 stijltang is voorzien van een temperatuurregelaar geschikt voor verschillende haartypes en individuele behoeften. De iontec innovatie beschermt het haar tijdens het stijlen dankzij de ionen die vocht aan de lucht onttrekken met glanzend haar als resultaat.  Net als de stijltang is ook de Braun Satin Hair 7 Brush voorzien van de iontec innovatie voor glans en gladheid.

Te koop bij de elektrozaak. Adviesprijs Braun Satin Hair 7 stijltang 74,99 euro en de Braun Satin Hair 7 Brush 44,99 euro.

Zelf heb ik de Braun Satin Hair 7 Colour stijltang, krultang en föhn waar ik erg tevreden van ben. Ideaal voor mijn dun, futloos haar dat na gebruik mooi glanzend is.

5 opmerkingen:

  1. Ik heb ook de krultang van Braun en ben er heel tevreden van ! Die hairbrush wil ik wel es proberen :d ! Zijdezacht haar, who wouldn't want that !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb die haarborstel en die is fantastisch! Lucy heeft ook zo'n mooi haar!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zie nu telkens reclame op vt4 van dat er 20 eur korting zou zijn op de stijltang bij inlevering van een oude stijltang maar ze zeggen er niet bij waar, t gaat toch niet voor elke electrozaak gelden? beetje stom maarja :d

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Tessabd, misschien kan je eens een kijkje nemen op www.braun.com misschien staat erop vermeld waar je de korting kan bekomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb nog niets van Lucy misschien moet ik mij iets aanschaffen ...

    BeantwoordenVerwijderen