24 okt 2011

GOLDEN ROSE MAKE UP

Wie mij min of meer kent, weet dat ik Golden Rose een fijn make up merk vind. Niet zomaar zaten de Magic Colour nagellakjes in mijn favorieten van de maand september. Vandaag heb ik twee producten uit mijn eigen make up collectie gekozen die ik graag even van naderbij laat zien. Het gaat over de Pearl lipgloss in de kleur 6 en de Powder Blush in de kleur 09 Soft Rose.


Sindskort zijn de verpakkingen vernieuwd wat zeker en vast een pluspunt is. De producten ogen nog mooier dan ervoor. Vooral de verpakking van de blush vind ik knap.



De Pearl Lipgloss heeft een prachtige glans en is ultra glossy. Bij het aanbrengen valt me meteen de fijne textuur op, en de mooie dekking. Het voedt de lippen dankzij toevoegingen van Shea Butter en niet te vergeten vitamine E. Dit is een zeer sterke antioxidant. Vitamine E is zeker een pluspunt in verzorgingsproducten zeker als het gaat over een dagcrème bijvoorbeeld.

De blush voelt zijdezacht aan, en geeft een satijnen glans. Niet meteen een ultra mat product, maar biedt ook geen hoogglans. Ik weet deze finish wel te appreciëren. Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren.

Pearl lipgloss 7,95 euro
Powder Blush 8,95 euro

Golden Rose is een professioneel make up merk. Helaas in België moeilijker vindbaar, maar hier komt ongetwijfeld nog verandering in. Daar ben ik van overtuigd! Maar ik heb op het internet wel een Nederlandse webshop (klik) gevonden waar je online de producten kunt bestellen.

Binnenkort een uitgebreide review inclusief swatches en ongetwijfeld komen deze producten nog aanbod in looks.

Ben jij nieuwsgierig naar Golden Rose?

7 opmerkingen:

  1. Mooie productjes!

    ps:
    Hou je van nagellak of hou je van de 'Essie'lakjes? Kom dan morgen zeker een kijkje nemen op onze blog! x L&G
    http://beautyblogleng.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben er wel nieuwsgierig naar hoewel de verpakking me niet zo kan bekoren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die blush ziet er wel mooi uit, ben benieuwd naar swatches!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben ook wel benieuwd naar swatches, had nog nooit van het merk gehoord!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De blush ziet er goed uit, van de kleur van de gloss ben ik geen fan x

    BeantwoordenVerwijderen