19 sep 2011

GOSH PERFECT EYE BROWS



Dit najaar bepalen volle wenkbrauwen het trendbeeld.  De vorm en de kleur zijn erg belangrijk. Een goede vormgeving laat je gezicht spreken, en trekt extra aandacht naar je ogen. Ook wanneer je een brildrager bent, zijn goed gevormde en bijgewerkte wenkbrauwen belangrijk.


Gosh heeft inmiddels enkele interessante beautyproducten in het assortiment die je verzekeren van  mooie wenkbrauwen. Benieuwd welke deze zijn?




De Gosh Long Lasting Brow pencil is een uniek product. De op watergebaseerde inktliner defineert je wenkbrauwen in minder dan 1 minuut. Doordat het in maar liefst 4 verschillende kleuren verkrijgbaar is, kan je de kleur perfect laten versmelten met je eigen wenkbrauwkleur. Bovendien is dit product longlasting tot 6 uur lang. 

Liever voor een naturele look waarbij je wenkbrauwen gedurende de hele (werk)dag op zijn plaats blijven? Dan is de transparante Defining Brow Gel iets voor jou. Makkelijk in gebruik, en kan bovendien ook aangebracht worden over ingevulde wenkbrauwen.

Wil je het wat meer professioneel aanpakken? Dan kan je opteren voor de Gosh Brow Kit. Bestaande uit 3 verschillende wenkbrauwpoeders, een wenkbrauwwax, een applicator en een ingebouwde spiegel. Say hello tegen mooie wenkbrauwen.

Ik testte alvast de Brow Kit en de Long Lasting Brow Pencil uit. Binnenkort een review hierover. Plus hou Beauty Treasures in de gaten want er komt een winactie online in samenwerking met Gosh!

Gosh Long Lasting Brow Pencil 7,99 euro
Gosh Defining Brow Gel 7,99 euro
Gosh Brow Kit 9,99 euro

Ga jij dit najaar ook voor de Brow Control?

3 opmerkingen:

  1. Sounds interesting for a brow-a-holic like me ;-)!
    Ik moet binnenkort op zoek naar een nieuwe brow gel want de Speed brow van Benefit raakt op en deze van Gosh is qua prijs 'n stuk aantrekkelijker. Ben benieuwd naar je review en winactie!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De browgel is alvast erg fijn, gebruik hem dagelijks :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik houd het meest van wenkbrauwpoeder en wax, ik vind dat een natuurlijker resultaat.

    BeantwoordenVerwijderen