14 aug 2018

EYLURE ENCHANTED COLLECTIE 2018

Valse wimpers geven extra dimensie en kunnen je ooglook helemaal bepalen. Ik vind het een uitvinding en ik gebruik graag valse wimpers. Niet dagelijks, daar heb ik geen tijd voor in de ochtend als ik ga werken, maar eerder occasioneel voor een feestje of een speciaal event.

Eylure Enchanted collectie

Eylure is al jaren een favoriet. Het merk heeft me doorheen de jaren weten te overtuigen met de kwaliteit van hun wimpers. Je hebt verschillende soorten wimpers en regelmatig wordt er samengewerkt met bekende personen of bloggers/Youtubers. De limited edition Enchanted collectie is er weer eentje om U tegen te zeggen.


Frivole verpakkingen met een bloemendesign geven een zomers gevoel. Ze laten je wegdromen naar een fairytale waarin jij de prinses bent. De wimpers zijn gekenmerkt als licht en zacht waardoor je ze amper voelt zitten. Een goed begin dat ik alvast kan beamen. De collectie bestaat uit drie soorten wimpers: Heartbreaker, Divine Crime en Power Flower. Voor ieder wat wils. 

Heartbreaker

Een dromerig wimpertje die een fluweelzachte toets geeft aan de wimpers. Net wat je nodig hebt om te stralen tijdens jouw zomerse date night.
Eylure Heartbreaker

Deze wimpers zijn P.R.A.C.H.T.I.G. Lekker fluffy en wispy. Ze geven een romantisch effect en toch zijn ze vol pit en karakter. De wimperhaartjes zijn niet overal even lang net als je eigen wimperharen. Je ziet tegenwoordig ook heel wat wimpers die extreem lang en vol zijn. Deze zijn nog steeds draagbaar voor de gewone mens. Applicatie gewijs vond ik deze jammer genoeg zeer moeilijk aan te brengen. Het heeft me moeite gekost om de wimpers mooi en netjes aan te brengen. De wimperrand lijkt ronder van vorm dan wat ik gewoon ben van Eylure. Waardoor ze minder goed paste bij mijn vorm van ogen. Eens aangebracht zit het wel netjes.

Eylure Heartbreaker

Eylure Heartbreaker

Eylure Heartbreaker

Divine Crime

Deze volle wimpers zorgen voor een stoere en open blik die meteen de aandacht trekken. Ideaal om te combineren met een speelse outfit.
Eylure Divine Crime

Persoonlijk vind ik Divine Crime geen volle set wimpers. Ze zijn wat langer en wat korter geknipt voor een mooi effect. Maar het resultaat is minder opvallend. De lengte is niet zo lang waardoor het natuurlijk oogt. Applicatie gewijs makkelijk in aanbrengen. 

In mijn ogen een goede set om mee in te stappen. Je kan het effect van valse wimpers ervaren zonder dat het effect opvallend oogt. Of als je zelf korte wimperharen hebt, geeft Divine Crime de nodige lengte.

Eylure Crime Divine


Power Flower


Dit stoere Power Flower wimpertje is je beste bondgenoot voor de festivals. Een leuk paar wimpers die jou nooit in de steek laten.
Eylure Power Flower

De meeste volle wimpers van de collectie. Ik vind ze mooi. De haartjes zijn lichtjes gekruist voor een opvallend effect. Drama maar zonder dat het extreem is. Fluffy en vederlicht. Ik voel de wimpers niet zitten. De dunne wimperrand zorgt dat je na aanbrengen het verschil tussen je eigen wimpers en de valse wimpers amper ziet. Applicatie gewijs makkelijk in aanbrengen. De wimpers bracht ik vlotjes aan in één beweging. Het resultaat vind ik heel mooi. Ik heb aanstaande weekend een trouw op de planning staan. Zonder enige twijfel mijn wimpers voor deze speciale gelegenheid.


Eylure Power Flower
Eylure Power Flower


Alle Eylure wimpers zijn handgemaakt en herbruikbaar. Na gebruik voorzichtig de restjes lijm verwijderen. Met een wattenstaafje gedrenkt in micellair water over de wimpers gaan voor eventuele mascara te verwijderen. Opbergen in het doosje en dan kan je makkelijk 5 à 6 keer de wimpers gebruiken.

Elk setje bevat een kleine tube lijm. Handig, want ik koop geen aparte wimperlijm meer. Een fullsize tube droogt te snel uit aangezien ik valse wimpers occasioneel gebruik. Waardoor ik te weinig voordeel haal uit een fullsize tube. De bijgevoegde Eylure wimperlijm vind ik prima werken.

Te koop bij DI.
Enchanted wimpers - 7.99 euro 


Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram  
 
samples
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten