23 feb 2017

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES JANUARI 2017

De eerste maand van 2017 is voorbij. Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat. Ik startte het jaar goed met de aankondiging van groot nieuws. 

achter de schermen bij Beauty Treasures januari 2017

Vriendlief en ik verwachten eind juni ons wondertje. Hoewel we in november en december onze familie en beste vrienden op de hoogte brachten, deelden we 'ons geheimpje' met de hele wereld begin januari. Het gaat goed met me. Ik mag niet klagen. Tot nu toe heb ik een fijne zwangerschap, hopelijk blijft dit zo. 

boy or girl

Ik lust enorm graag koffie, maar sinds ik zwanger ben niet meer. Heel gek. Ik kan er mijn smaak niet meer in vinden en ook de geur van koffie in de ochtend vind ik walgelijk. Geef mij maar een warme choco in de plaats.


Nieuw in Hasselt: Ellis Gourmet Burger. Ik koos voor de klassieke Ellis cheeseburger en als side dish de aardappel in schil met zure room. Het was oké, maar ik ga er niet snel meer terug. De bediening was lauwtjes te noemen en de burger maakte me ook niet (extreem) enthousiast. Ik prefereer de Botanique in Hasselt qua burgers en als topper Chuck Wagon in Tongeren.

Ellis Gourmet Burger

De eerste babyspulletjes zijn een feit. Samen met mijn mama en mijn oma trok ik op een winterse zaterdag namiddag richting een grote babywinkel. Ik wist niet goed wat mij overkwam. Waardoor ik letterlijk eventjes moest gaan zitten, omdat ik me niet goed voelde. Gelukkig was dit van korte duur en kon de shoptocht verder gaan.

baby spulletjes

Pure nostalgie naar mijn kindertijd. Tijdens de wintermaanden is er in de plaatselijke schuttersgilde een maandelijks kienavond op vrijdag. Als kind vond ik dit geweldig om te doen. De prijzenpot? Een zak met etenswaren of een bloemetje :-). Met een groep vrouwen spraken we af om samen te gaan. Gezelligheid alom.

kienen

Tijdens de nacht je huid herstellen en terwijl voorzien van een kleine detoxkuur. Het kan! Germaine de Capuccini (professioneel merk te koop bij schoonheidssalons) heeft binnen het TimeExpert SRNS een Sleeping-Cure ontwikkeld. Eén ampulle per nacht gaat de benefits van de gouden uren optimaliseren. Sporen van vermoeidheid, jetlag, roken, medicatie worden geminimaliseerd. De huid krijgt een boostkuur. De ampullen werken fijn, ruiken zalig en brengen fijn aan.

Germaine de Capuccini Sleeping-Cure

Tijdens de derde week van het nieuwe jaar ging ik met het werk uitgebreid ontbijten als nieuwjaarsontmoeting. Een beetje laat, maar het was super gezellig. Ik besloot me 's morgens een beetje op te dirken en een feestelijke outfit aan te trekken. Let niet op de rommel op de achtergrond, ik was bezig met het sorteren van beauty producten.

FashioniqueByLaura outfit

Samen met Saar zakte ik af naar het beauty speed date event in Antwerpen. Een geweldig concept waarbij je op 7 minuten tijd de nieuwigheden van een merk voorgesteld krijgt. De ontmoeting is kort, maar krachtig en de info die je krijgt is to the point. Ik maakte kennis met 15 verschillende merken. Als laatste ging ik op de foto voor Bio-Oil en ik ontving een flesje om uit te proberen. Intussen is mijn flesje bijna leeg, want ik smeer trouw iedere dag een beetje Bio-Oil op mijn buik. Hopelijk werkt het preventief tegen zwangerschapsstriemen.

Bio-Oil

Na het speed daten gingen we nog een hapje eten bij Mercado (Antwerpen). Voor mij was het de eerste keer bij Mercado en ik vond het meteen een voltreffer. Ik ging voor een bordje Mexicaans.

Mercado Antwerpen
Mercado Antwerpen

Eens terug thuis was het tijd om de goodiebags van dichterbij te gaan bekijken. Bedankt aan de organisatie van dit leuke beauty event en aan de merken voor de mooie goodiebags.

beauty speed date event

Nieuwigheden van Klapp, daar ben ik altijd benieuwd naar. Tijdens een gezellige ontmoeting lichtte Isabelle mij deskundig de nieuwtjes binnen het Klapp assortiment toe. De rode luxe box bevat een verzorgende handcrème, een overnight handmasker en bijhorende handschoenen. Vrouwen soigneren meestal goed het gelaat, maar de leeftijd van iemand wordt vaak verraden zodra je naar de handen kijkt.

Klapp

Vrijdag avond chillen. Voor ik wist dat ik zwanger was, boekte ik samen met enkele ladies een avondje wellnessen. Helaas als je zwanger bent, is het beter om geen sauna te gebruiken. Ik besloot toch mee te gaan voor de gezelligheid en de sauna sessies te skippen.

wellnessen

Fondue! Yummie! Thuis doen we zelden tot nooit fondue, vanwege de geur nadien. Als je op restaurant gaat, heb je daar geen last van. Buiten het feit dat je je kleren rechtstreeks in de wasmachine moet stoppen nadat je thuis gekomen bent, hehe.

fondue


Het Too Faced Power of Make Up palette by NikkieTutorials blijft één van mijn meest gebruikte oogschaduwpaletten tot nu toe.  Je hebt zoveel mogelijkheden. Doordat er neutrale tinten inzitten, maar evengoed enkele felle accentkleuren. Ik vrees dat intussen het palette via Sephora.fr volledig uitverkocht is.

De Londen buit even vastgelegd op foto. Heb je mijn blogpost hierover al gelezen?

Londen haul
  
Een vaste afspraak op zondag avond: eten bij mijn ouders. Mama zorgde voor een hotdog festijn. AANVALLEN!

hotdog

Bij Hunkemöller shopte ik nieuwe home wear. In de paskamer besefte ik dat mijn baby bump ineens goed zichtbaar werd. In het begin lijkt het zo'n twijfelbuikje. Teveel gegeten tijdens de feestdagen of toch zwanger :-)?

baby bump

Lazy sunday, ik vind het geweldig. Vriendlief vond het alvast een grappig zicht om mij bezig te zien. Ik voelde mij niet zo lekker en besloot rustig in de zetel een beetje te bloggen, knus onder een dekentje. Persinfo bij de hand, een pakje zakdoeken en of course M&M's! 

bloggen

Kort samengevat de maand januari bestond uit beauty, lekker eten, chillen en voorts stond mijn maand in teken van de baby.
 
Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

12 opmerkingen:

 1. Ik had net hetzelfde toen ik de eerste keer een grote babywinkel binnenging. Ik kon niet snel genoeg buiten zijn en ben daarna eens teruggegaan met mijn mama. Ben blij dat je niet teveel last hebt van kwaaltjes. Bij mij was het anders hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er bestaat zoveel en het werd me gewoon even allemaal teveel :-). Nu vind ik het grappig als ik eraan terugdenk.

   Verwijderen
 2. Nogmaals dikke proficiat! Ga je ook zwangerschapsupdates en mama gerelateerde artikelen posten?
  Die foto van Bio-oil is trouwens echt super mooi en de goodiebag van dat event is ook ferm. Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Beauty Treasures blijft een beauty blog met als hoofdzaak beauty, make up, skincare, ... . Daar ga ik niet van afwijken, maar af en toe een persoonlijke update zie ik wel zitten ;-).

   Verwijderen
 3. Heel leuk om te lezen. Prachtige foto van bio oil !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een leuk verslagje en wat een leuke maand. Heel grappige foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De kienkaart herken ik uit de duizend! Dat is bij de O.L.V.-gilde. Wat leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om te zien en zeker dat babybuikje!<3 Oohh kienavond.. Ik dacht dat dat al niet meer bestond.. ik ging vroeger ook altijd met omaatje mee terwijl opaatje daar ging kaarten! Memories! :-) !!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Al die leuke foto's, en wat een schattig buikje al! Leuk hé om zo die eerste babyspulletjes te gaan kopen!

  BeantwoordenVerwijderen