26 jan 2016

BUMBLE & BUMBLE FULL POTENTIAL


Tijdens de winter tracht ik mijn haren extra in de watten te leggen. Guur weer en koude heeft onmiddellijk effect. Het pluist meer, het ziet er minder glanzend uit en het lijkt alsof bad hairdays de standaard zijn. Komt het bekend voor?

Bumble & Bumble, een Amerikaans haarverzorgingsmerk, introduceert een nieuwe lijn Full Potential. Een kleinschalig, maar superkrachtig gamma bestaande uit een shampoo, conditioner en booster spray. De geavanceerde formule werkt als een vloeibare pleister en voedt en heelt het haar daar waar nodig is. De producten zijn geschikt voor gekleurd haar. De haardokter to the rescue voor overstyled en gestresseerd haar.

 

Ik ben al een tijdje benieuwd naar het merk Bumble & Bumble. De shampoo zou build up (afkomstig van haarverzorgingsproducten) verwijderen en je hoofdhuid opnieuw in een optimale conditie brengen. De booster spray geeft volume en versterkt het haar en zeker voor diegenen waar het haar sneller afbreekt. Het lijkt alsof dit gamma op mijn lijf geschreven is.

Heb jij ervaring met het merk Bumble & Bumble?

Te koop bij een Bumble & Bumble verkooppunt of salon 
Bumble & Bumble shampoo - 32.40 euro 
Bumble & Bumble conditioner - 35.90 euro 
Bumble & Bumble booster spray - 57.50 euro 

Beauty Treasures

4 opmerkingen:

  1. Je omschrijving past perfect bij de staat van m'n haar nu :)
    Laat zeker weten wat jouw resultaten met dit product zijn!!!

    Ilona
    www.artthisisart.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb enkel nog maar de Surf Spray gebruikt maar die vond ik wel goed. Ben zeker benieuwd naar meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb er al eens shampoo en conditioner van gehad, maar die vond ik voor mijn haren niet zo heel veel doen. De surf spray en thickening spray vind ik dan wel weer heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen