23 nov 2015

PANTENE EXPERT - HYDRA INTENSIFY

Ik ben groot geworden met drogisterijmerken zoals Nivea, Garnier Ultra Doux, Dove, Timotei (wordt dit nog verkocht?) en Pantene. Na al die jaren belanden deze merken nog steeds regelmatig in mijn badkamer. Binnen het haarverzorgingsgamma van Pantene heb je hun regulier gamma, maar ook een Expert lijn. Een professionelere lijn tegen betaalbare prijzen. Sinds de zomer ondergingen de verpakkingen een make over en werd de nieuwe Hydra Intensify lijn geïntroduceerd. 

Pantene Expert Hydra Intensify


Het gamma Hydra Intensify pakt chronisch droog haar aan. De oorzaak ervan kan genetisch bepaald zijn, maar tevens externe factoren ten gevolgen van frequente blootstelling aan hitte, kleuringen, permanenten, ... kunnen de boosdoener zijn. De complementaire Hydra Intensify producten houden de droogte tegen en herstelen de vetbalans in alle haarlagen, voor elke haarvezel, van de wortel tot aan het puntje. 

In drie stappen kun je de toekomst van je haar zelf weer in handen nemen. Hoewel ik van nature geen droog haar heb, kan een intense hydratatie af en toe geen kwaad. De shampoo en de conditioner zijn een fijn duo dat elkaar perfect aanvult. De shampoo bevat een tripolymeerformule met een beschermende functie voor het haar in alle omstandigheden. Een lekker ruikend product dat enorm goed schuimt (bevat SLS) en tevens grondig reinigt. Vervolgens masseer ik de conditioner in mijn haarlengtes. Een kleine hoeveelheid is voldoende om je haren makkelijk doorkambaar te maken. Het beschermend laagje zorgt voor de nodige glans en zachtheid. Vooral dat laatste valt mij enorm op. Mijn haren voelen ontzettend zacht aan en glanzen op een natuurlijke manier. Als finishing touch nog een nootje crème dat ongetwijfeld het meest innovatieve product van de drie is. De crème wordt geactiveerd door de natuurlijke zouten van het lichaam en verspreidt zich makkelijk over elke haarvezel. Dit is geen stylingsproduct, maar een serum dat je aanbrengt op droog haar. De lichte, bijna waterachtige textuur maakt mijn haar ontzettend zacht zonder het te verzwaren.

Aangezien ik geen droog haar heb, wissel ik de Pantene Expert Hydra Intensify producten af met andere haarverzorgingsproducten. Mijn haar wordt niet sneller vet dan anders en zelfs de dag nadien ruiken mijn haren nog heerlijk fris zoals pas gewassen haar.


Pantene Expert Hydra Intensify is te koop bij DI, Kruidvat en Carrefour.
Pantene Expert Hydra Intensify shampoo 250 ml - 6.99 euro
Pantene Expert Hydra Intensify conditioner 200 ml - 6.99 euro
Pantene Expert Hydra Intensify haarserum 100 ml - 9.99 euro

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

2 opmerkingen: